Ontdek de hybride cloud met Red Hat

Aan de slag met Red Hat en een hybride cloudinfrastructuur? Je weet dat het succes van jouw organisatie mede afhangt van jouw kennis als applicatieontwikkelaar. Leer optimaal profiteren van cloud computing. We helpen je vooruit met de cloudtrainingen van Red Hat.

Werk je (binnenkort) met Red Hat en wil jij betere kwaliteit, lagere IT-kosten, en de capaciteiten van je collega’s en de techniek beter benutten? Of wil je weten of Red Hat past bij jouw organisatie? Zorg dat je de Red Hat-cloudoplossingen optimaal kunt gebruiken; volg een training of haal je certificering. Computrain is Red Hat Certified Training Partner.

Red Hat cloud-trainingen: voor wie?

  • Developer
  • Application architect
  • Solutions architect
  • Enterprise architect
  • VP applications developer
  • App developer

Waarom Red Hat?

Red Hat helpt je om software te bouwen volgens de wereldwijd erkende open source-cloudtechnologieën. Betere en snellere software, via microservices, containers en DevOps-processen. Na een Red Hat-training kun jij focussen op het juiste gebruik van je cloudinfrastructuur en ervoor zorgen dat je hiermee de concurrentie voor blijft. Weet jij al van de hoed en de rand? We stomen je klaar voor een cloud-native architectuur.

Voor jou relevante Red Hat-trainingen:

Red Hat: open playground

Open source was ooit nieuw en veel organisaties waren er sceptisch over. Nu is open source overal en beïnvloedt het hoe we leren, werken en onderzoeken. Bekijk de video over hoe Red Hat altijd al overtuigd was van open source.

Meer weten?

Hulp nodig bij het vinden van de Red Hat-training en studievariant die bij jou past? Bekijk alle Red Hat-trainingen bij Computrain of neem contact met ons op.