Computrain-omscholingstraject: Business Analist

Wil jij aan de slag in de IT en ben je sociaal, klantgericht en kan je goed conceptueel denken? Dan sluit dit uitstekend aan bij een baan als Business Analist! Een functie waar veel vraag naar is en die bovendien uitstekend betaalt. Geen ervaring in de IT? Dat is geen enkel probleem. Tijdens dit omscholingstraject van 3 tot 4 maanden leer je alles wat nodig is om die baan als Business Analist binnen te halen. Het traject kost € 8.950,- en is inclusief de examens voor twee marktcertificeringen.

De startmomenten voor dit omscholingsprogramma zijn in april en in september.

Intake

Voordat je aan dit omscholingsprogramma tot Business Analist begint, krijg je een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we het onder andere over jouw mogelijkheden en verwachtingen hebben. We stellen jouw instapniveau vast en bespreken je leerdiscipline en motivatie. Op deze manier zorgen we dat je zeker weet dat een rol als Business Analist bij je past en dat je uiteindelijk die felbegeerde baan binnen de IT kunt binnenslepen. 
Lesprogramma

Dit omscholingstraject heeft een vast programma met drie thema's: IT-fundamentals, specialisatie tot Business Analist en een eindopdracht. Tijdens de specialisatiefase maak je twee officiële examens om marktcertificeringen mee te verdienen. De lessen bestaan uit klassikale bijeenkomsten, zelfstudie en mentoring/begeleiding. Klik hieronder voor een gedetailleerd overzicht.
Persoonlijke begeleiding

Een belangrijk kenmerk van onze omscholingstrajecten is persoonlijke begeleiding. Wij zorgen namelijk voor coaches die klaarstaan om al je vragen te beantwoorden en om je te helpen als je tegen problemen aanloopt. We begeleiden je bovendien ook bij het opstellen van jouw CV, het verbeteren van je sollicitatievaardigheden en kunnen je, indien gewenst, in contact brengen met interessante werkgevers uit ons netwerk.

De kwaliteit van Computrain

Ruim 30 jaar ervaring met IT-onderwijs

Topdocenten uit de praktijk

Nauwe samenwerking met het bedrijfsleven

Persoonlijke begeleiding

Ervaringen & beoordelingen

Lees beoordelingen
Word jij Business Analist?
Er zijn dit jaar nog twee startmomenten voor dit omscholingstraject! Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies? Bel dan naar 030 – 2 348 500, whatsapp naar 06 101 632 89 of mail naar info@computrain.nl