Microsoft Inspire - Blog 2 woensdag 12 juli

Computrain is deze week aanwezig bij Microsoft Inspire, een internationale informatiebijeenkomst in Washington D.C. voor Microsoft-partners. Patrick Kersten, programmadirecteur van Computrain houdt u op de hoogte van het event.

“Als je in Washington een taxi naar het Holland House bestelt, dan weet de chauffeur het te vinden”, aldus Ron Augustus, directeur SMS&P, tijdens het happy hour van het Holland House op dinsdag 11 juli. Zijn uitspraak tekent de overweldigende aanwezigheid van de Nederlanders, die met hun oranje jacks goed zichtbaar zijn. Het Holland House is een thuisbasis voor hen die even weg willen van het eventgeweld en die met andere partners of Microsoft-medewerkers willen sparren tijdens een kop koffie. Dinsdag heb ik er met veel Microsoft-partners gesproken over de Azure Skills Initiative-trainingen van Computrain. En over de mogelijkheid om de Learning as a Service-omgeving van Computrain in te zetten voor hun eigen klanten. Het Holland House is dus wat mij betreft nu al zeer succesvol.
 
Keynote van Judson Althoff
Ik ging dinsdag iets eerder op pad om de rijen bij de verscherpte securitycontrole te vermijden en op tijd te zijn bij de keynote. Dit keer sprak Judson Althoff, Executive Vice President Worldwide Commercial Business, over de focus op industrieën. De industrieën die binnen Microsoft de hoogste prioriteit hebben zijn Education, Financial Services, Government, Healthcare, Manufacturing en Retail. Er kwamen mooie voorbeelden voorbij van digitale transformaties aan de hand van specifieke industry solutions, gepresenteerd door partners en klanten.

   

Happy hour in Holland House

Om 17.00 uur barst in het Holland House elke dag het happy hour los. De Computrain-bierviltjes komen samen met de bitterballen op tafel en aanwezigen bespreken de dag onder het genot van een drankje. Dinsdag werd ook boekhoudspecialist Snelstart in het zonnetje gezet: de Nederlandse Country Partner of the Year 2017. We gaan nog twee mooie dagen vol inspiratie tegemoet.
 
Kijk voor het laatste nieuws op de website over Microsoft Inspire.

De keynotes tijdens Microsoft Inspire worden live gestreamd. Keynote gemist? Bekijk ze alsnog via https://inspire.microsoft.com/en-US
 
Patrick Kersten
Programmadirecteur Computrain

Wellicht ook interessant