Leo Demont over flexibele scholing op locatie, virtueel, overdag, ‘s avonds en op zaterdag

Wendbaar onderwijs: de coronacrisis vereist een flexibele aanpak. Het doel van Computrain is om deelnemers, met welke maatregelen dan ook, te helpen met hun ontwikkeling in de IT. Er is veel veranderd. In de wereld, in de IT en de manier van leren. Leo Demont, directeur van Computrain, vertelt over de stappen die Computrain in 2020 heeft gezet.

“Bij Computrain staat de behoefte van de deelnemers en de vraag vanuit organisaties altijd centraal. De coronamaatregelen vormden een uitdaging om snel nieuwe mogelijkheden te creëren waarmee we onze praktijkgerichte trainingen altijd kunnen bieden voor iedereen. Op locatie of virtueel, tijdens werktijd, ’s avonds en op zaterdag: de trainingen van Computrain kun je overal en altijd volgen.”

De Virtual Classroom blijft

Klassikale lessen maakten in maart 2020 gedwongen plaats voor een virtuele variant. Gelukkig kunnen we al een tijd weer trainingen op locatie geven. Persoonlijk contact heeft immers nog voor velen de voorkeur. Anderzijds hebben vele deelnemers de virtuele optie als zeer positief ervaren. En het beperken van de reistijd is altijd welkom. Velen vinden leren vanuit de thuiswerkplek een goede oplossing. Daarom is de Virtual Classroom nu een vast onderdeel van ons aanbod. Dit maakt de drempel voor bij- of omscholing lager; je kunt zo namelijk leren waar en wanneer je maar wilt.

Learning by doing: de praktijkopdrachten vormen een prominente rol binnen onze trainingen. Bij Virtual Classroom blijft dit mogelijk door het werken aan praktijkopdrachten op een virtuele machine op afstand. De docenten begeleiden de deelnemers individueel door op afstand mee te kijken en verder te helpen bij het ontwikkelen van de juiste skills. De kwaliteit van de trainingen worden zo gewaarborgd; deelnemers worden ook online/virtueel optimaal klaargestoomd voor het behalen van hun certificering.

Trainingen volgen na werktijd en/of op zaterdag

IT’ers zijn altijd hard nodig, maar tijdens de coronacrisis des te meer! Veel IT-professionals kunnen overdag hun werkplek niet verlaten, ook als dat betekent dat ze zo de benodigde kennis niet kunnen opdoen. Terwijl up-to-date blijven een must is en er altijd nieuwe mogelijkheden zijn voor verbreding of verdieping binnen de IT. Daarom biedt Computrain nu ook avond- en weekendtrainingen! Deelnemers kunnen ’s avonds vanuit huis en op zaterdag bij onze BCN-locatie in Utrecht zich verder ontwikkelen en waardevolle certificaten behalen. Al onze veel gevolgde trainingen zijn nu als avond- of weekendvariant te boeken. Dit aanbod breiden we natuurlijk alsmaar verder uit. Dit is geen tijdelijke oplossing, maar een vaste mogelijkheid!

Welke training en trainingsvorm passen bij jou?

Welke training past bij jouw leerdoelen? En kies je voor e-learning, virtuele klassikale les of een training op locatie? Tijdens werktijd, ’s avonds of op zaterdag? Wij denken graag met je mee! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 030 – 2 348 500, te whatsappen naar 06 – 10 16 32 89 of te mailen naar info@computrain.nl.

Wellicht ook interessant