De mooie samenwerking tussen ilionx en Computrain

Computrain heeft sinds enkele jaren een samenwerking met ilionx, een zeer ervaren IT dienstverlener met focus op data en analytics . De consultants van ilionx komen uit het werkveld, waar ze de meest uiteenlopende IT-vraagstukken oplossen. Zij hebben dagelijks te maken met de ontwikkelingen van nu en geven deze vorm bij diverse klanten. Deze consultants verzorgen regelmatig trainingen binnen het aanbod van Computrain. Door de krachten te bundelen, krijgen deelnemers niet alleen de benodigde kennis tot zich, maar ook een helder beeld van de praktijk. De consultants kunnen als geen ander het beste van beide werelden combineren met onze trainingen, colleges en webinars. Een voorbeeld hiervan is het webinar wat we onlangs samen met ilionx georganiseerd hebben rondom Data Science. Een belangrijk thema, zowel voor de klanten van ilionx als de cursisten van Computrain.

Bekijk het webinar Data Science

Hands-on vaardigheden en theorie combineren

Bernard Zuidema(Account Director) en Dominique Cirkel (Data Scientist) bij ilionx: “Tijdens het Data Science webinar van Computrain leer je niet alleen wat Data Science inhoudt, maar ook de verschillende methodieken waarmee je het maximale uit je data haalt. Er zijn constant nieuwe ontwikkelingen waarmee je, middels het gebruik van data, succesvoller kunt worden als organisatie. Hoe kun je bedrijven, zorginstellingen en overheden het beste helpen in hun data-driven business? Tijdens het webinar krijg je de handvatten om zelf te achterhalen welke data waardevol is voor jouw bedrijf, en hoe je die data vindt. Daarnaast krijg je inzichten in wat er mis kan gaan. Zo zijn er verschillende bestaande cases, gericht op bijvoorbeeld mobiliteit, natuurmonitoring, wachtlijstverkorting en corona.”

Naast het webinar biedt Computrain een uitgebreid portfolio rondom het data-domein, inclusief BI, Data Science en Big Data. Voorbeelden van data-gerelateerde trainingen die je kunt volgen zijn: Business Intelligence, Data Science Fundamentals, Python voor Data Science en Power BI Fundamentals. De trainingen staan bekend om het theoretisch kader waarbinnen je goed kunt werken met data en de benodigde hands-on vaardigheden. Het gaat om de combinatie tussen het zien van de mogelijkheden, het kennen van de juiste theorie en het werken met de juiste tools.

De praktische ervaring van de consultants van ilionx komt goed naar voren tijdens de training Power BI, die zij regelmatig verzorgen voor Computrain. De dienstverlener ontfermt zich graag over de meest ingewikkelde IT-vraagstukken. Van de digitale transitie tot security, en van business analytics tot software development: ilionx is flexibel en heeft al veel geslaagde projecten geleid voor zorginstellingen, lokale overheden en grote bedrijven.

Heb je vragen over het Data Science-webinar? Of wil je sparren over een opleiding die bij jou past? Dan kun je bellen naar 030 - 2 008 891, whatsappen naar 06 101 632 89 of een mail sturen naar info@computrain.nl. Onze studieadviseurs staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wellicht ook interessant