Certificeringen van Red Hat

Wil jij jezelf en jouw organisatie vooruit helpen? Met een Red Hat-certificering beschik je aantoonbaar over de laatste kennis van Red Hat-producten, zoals Red Hat OpenShift en Enterprise Linux. Je hebt de technische knowhow en praktische skills om hier maximale businesswaarde uit te halen. Bovendien positioneer je jezelf als de ‘go to person’ voor Red Hat.

Technologisch op de hoogte

Onafhankelijk onderzoeksbureau IDC bepaalt de waarde van een Red Hat-certificering. Volgens IDC hebben IT-professionals met een Red Hat-certificering, naast waardevolle kennis en skills, up-to-date kennis van technologische ontwikkelingen.

Toepassen in de praktijk

Met een Red Hat-certificering ken je niet alleen de theorie, je kunt deze ook praktisch toepassen. Deze meerwaarde wordt ook getoetst in het examen. Zo zijn de vragen geen multiple choice, maar open. Daarbij ligt de focus op het hands-on oplossen van veelvoorkomende praktijkscenario’s.

Certificeringstraject voor Red Hat OpenShift en Enterprise Linux

 

44% productievere DevOps-teams

Benieuwd welke meerwaarde een Red Hat-certificering jouw organisatie nog meer oplevert? Lees het rapport ‘The Business Value of Red Hat Training’>>

Wellicht ook interessant