1000ste deelnemer aan onze Training Blockchain

Dat blockchain booming is, blijkt wel uit het succes van onze Training Blockchain. In de afgelopen maand hebben wij dan ook met trots de 1000ste deelnemer aan deze training mogen verwelkomen.
 
De blockchaintechnologie bestaat nog maar een jaar of 10, maar is nu al enorm populair. Er worden dan ook grootse dingen van verwacht. Veel toepassingen zijn nog onontdekt, maar de potentie lijkt enorm. Wat nu nog een ver-van-je-bed-show is, kan morgen de dagelijkse realiteit veranderen. Steeds meer bedrijven gaan er dan ook inhoudelijk mee aan de slag. Zo hebben veel grote organisaties inmiddels al een afdeling die bezig is met het uitwerken van ideeën om bedrijfsprocessen via blockchain beter en efficiënter te maken.
 
29 maart verraste wij de 1000ste deelnemer tijdens haar les op onze locatie in Utrecht met een opleidingscheque van €500,-.

Weten wat blockchain voor jouw organisatie kan betekenen?

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? En wil je meer weten over blockchain? Meld je dan nu aan voor de Training Blockchain. In de training komen alle belangrijke ontwikkelingen binnen blockchain aan bod en wordt er uitgebreid ingegaan op de werking en mogelijkheden van deze datastructuur.

Bekijk ons gehele blockchain trainingsaanbod

Wellicht ook interessant