Office On Demand: e-learning en hulp van een ervaren trainer

​Je wilt efficiënter leren werken met Excel, Word, PowerPoint of Outlook, maar een klassikale training is niet helemaal wat je zoekt? Dan brengen we de training naar jou via Office On Demand! Dit is een combinatie van e-learning en aanvullende coaching door ervaren trainers tijdens praktijkdagen. Zo kies jij zelf je studeermomenten en leertempo. 

Met Office On Demand ontdek je de geheimen van Excel, Word, PowerPoint of Outlook in jouw eigen tempo, op het moment en de plek die jou het beste uitkomen. Dat doe je aan de hand van Nederlandstalige videolessen, oefeningen en kennistoetsen over het programma van jouw keuze. En op het niveau dat bij jou past: Basis, Advanced of Expert. Wat je al kent, kun je overslaan. Weten welk niveau jij hebt? Doe dan de test op computrain.nl/cursuswijzer.

Praktijkdagen: hulp van een trainer

Om het zelfstandig leren soepel te laten verlopen, kom je na of tijdens de e-learning naar 1 of 2 praktijkdagen op een locatie bij jou in de buurt. Daar kun je al je vragen stellen aan een gecertificeerde Microsoft Office Specialist (MOS)-trainer. Aan de hand van extra oefenopdrachten leer je het door jou gekozen Microsoft Office-programma nog beter kennen en kun je jouw werk nog efficiënter uitvoeren.

Lees het hele artikel over Office on Demand en meer in onze nieuwe editie van magazine UPDATE. 

Op de hoogte blijven van alle IT-ontwikkelingen?

Wellicht ook interessant