Kennisgarantie op Microsoft-trainingen bij Computrain

Je volgt een Microsoft-training natuurlijk om iets te leren. Bij Computrain geloven we in het effect van onze trainingen. Daarom krijg je kennisgarantie op onze Microsoft-trainingen die opleiden tot een examen.*
 
Voorafgaand aan de meeste technische Microsoft-trainingen kun je gratis een oefenexamen doen. Hiermee test je jouw voorkennis. Je hebt 180 dagen toegang tot dit zogenoemde Measure Up-examen. Na de training kun je dit proefexamen nog een keer doen. Wij garanderen dat de score van je oefenexamen na afloop van de training hoger is dan je score vooraf. Is dat niet zo, dan mag je de training kosteloos opnieuw volgen.

Kennisgarantie MOC-trainingen

Je krijgt kennisgarantie bij technische Microsoft-trainingen waarvoor een Measure Up-proefexamen beschikbaar is. Dit zijn alle MOC’s die beginnen met MOC20 en alle nieuwe MOC’s die beginnen met AZ-, MS-, MD-, DP- en AI-. Behalve het proefexamen is trouwens ook het afsluitende examen bij je training inbegrepen.

Vragen?

Wil je meer informatie over onze kennisgarantie en de proefexamens? Neem contact met ons op via 030 - 2 348 500 of info@computrain.nl.

Wellicht ook interessant