Keurmerk voor IPMA C van Computrain

De projectmanagementtraining IPMA C van Computrain heeft het IPMA Keurmerk gekregen. Het Keurmerk is een onafhankelijke kwaliteitscheck van trainingen die jou een IPMA-certificaat opleveren. Door een opleider met het IPMA Keurmerk te kiezen, weet je zeker dat je training aan de kwaliteitseisen van IPMA-NL voldoet.

IPMA C is een populaire IPMA-training bij Computrain. Om de kwaliteit hoog te houden hebben we deze training laten checken door IPMA-NL. Onder meer de opbouw, trainers en het lesmateriaal zijn beoordeeld. Op basis van de check en feedback hebben we de training aangescherpt. Deze heeft daarmee nu het IPMA Keurmerk.
 

IPMA C-certificering halen?

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring met projectmanagement en wil jij je certificeren op het niveau IPMA C? Kies dan voor de training IPMA C Project Management.
 

Over IPMA NL en het Keurmerk

De International Project Management Association (IPMA) helpt professionals wereldwijd hun competenties te verbeteren in projectmanagement. IPMA-NL wil professioneel projectmanagement stimuleren in Nederland, onder meer via het IPMA Keurmerk. Lees meer over het IPMA Keurmerk.

Wellicht ook interessant