Cursus IPMA C Project Management

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Vakgebieden:

IPMA

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven
Algemeen

Als ervaren projectleider of projectmanager kunt u zich certificeren op het zeer gewaardeerde IPMA C-niveau. Deze training biedt u hier een uitstekende basis voor. Er vindt reflectie plaats op uw eigen projectervaring en uw theoretische basis wordt uitgebreid tot het vereiste niveau volgens de richtlijnen van IPMA C.

Voor wie

U bent een ervaren projectleider of projectmanager en u wilt IPMA C-gecertificeerd worden.

Voorkennis

Het niveau van de training sluit aan op ervaren projectmanagers die de afgelopen 6 jaren minimaal 3 jaar ervaring met projectmanagement hebben. Kennis op het niveau van de training IPMA D is aanbevolen.

Aanpak van de training

Gedurende de training worden theoretische presentaties afgewisseld met groepsopdrachten, literatuurstudies, intervisies, rollenspelen en simulaties.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per studiebijeenkomst.

Studiemateriaal

Wij gebruiken het meest actuele studiemateriaal dat perfect is afgestemd op de exameneisen IPMA C-theorie volgens de ICB4 (IPMA Individual Competence Baseline versie 4).

Officieel erkend

Deze training sluit volledig aan op de richtlijnen van de Competence Baseline, ICB4. IPMA is een internationale beroepsvereniging in meer dan 40 landen, die brancheonafhankelijke internationale projectmanagementcompetenties heeft ontwikkeld. Het theorie-examen wordt in Nederland afgenomen door IPMA Certificering Nederland.Inhoud

Inhoud

  • Richten en inrichten: opstarten en inrichten van het project met het oog op een effectieve beheersing en communicatie in relatie tot de businesscase en de belangen van de diverse stakeholders
  • Geld in projecten: financiële basiskennis en ondersteuning voor investeringsbeslissingen
  • Tijd in projecten: planning en fasering, capaciteitsmanagement, Earned Value Analyse en wijzigingsbeheer
  • Leiderschap en management: leiderschapsmodellen, groepsvorming en groepsdynamica, motivatie en communicatie

Examen en certificaat

U ontvangt het deelnamecertificaat ‘IPMA C Project Management’. Deze training bereidt u voor op het officiële theorie-examen IPMA C theorie volgens ICB4. Dit examen zit niet bij de training inbegrepen. Om het volwaardige IPMA C-certificaat te kunnen verkrijgen dient u binnen 2 jaar na het behalen van het theoriedeelcertificaat het IPMA C-assessment succesvol af te ronden.
Het theorie-examen en het IPMA C-assessment worden in Nederland afgenomen door IPMA Certificering Nederland.

Planning

5 dagen, 09.30 uur tot 16.30 uur. Regio’s: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

IPMA C Project Management

Maandag 6 november 2017

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Maandag 6 november 2017

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Maandag 6 november 2017

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht

Woensdag 7 februari 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Woensdag 7 februari 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Woensdag 7 februari 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht

Dinsdag 1 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Dinsdag 1 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Dinsdag 1 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 2037,50
Trainingsmateriaal € 185,00
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 125,00
Locatiekosten € 147,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 2495,00

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

IPMA C Project Management

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Vakgebieden:

IPMA

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen
Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.