Doe het veilig!

Security is trending, mede door de General Data Protection Regulation. Maar security is meer dan de GDPR. Het is een breed vakgebied waar je tegelijkertijd heel specialistische kennis voor nodig hebt. Wie heeft het overzicht en waar begin je? Wat moet jij in jouw functie eigenlijk weten van security?

Security is meer dan een goede firewall. Het gaat om informatie beschermen, IT-systemen tegen hackers beveiligen, na een incident de continuïteit van jouw business garanderen, een informatiesecuritysysteem inrichten volgens erkende ISO-normen, persoonsgegevens beschermen volgens de nieuwe GDPR, bewust worden van beveiligingsrisico’s en -aanvallen et cetera.

Computrain leert je er graag van alles over, maar wat is jouw kennisniveau en leerbehoefte? Onze Security Roadmap – check de nieuwe editie van ons magazine Update – helpt jou om samen met ons te bepalen of en wat je moet weten van bepaalde security-thema’s. Bedenk voor jezelf hoeveel jij al van een thema als wet- en regelgeving of awareness weet en welk niveau je nodig hebt binnen jouw functie. Kennen, kunnen of adviseren?

Nieuwe security-trainingen bij Computrain

Computrain geeft security-trainingen over alle thema’s en op alle niveaus. Hulp nodig bij het kiezen van een voor jou relevante security-training? Mail of bel ons! Enkele van onze nieuwe trainingen:

 • Information Security Foundation (SECO Institute)
  Deze training is bedoeld voor medewerkers,  informatiemanagers, informatiebeveiligers en managers.
 • Data Protection Officer CIPP/E – voorbereiding op het examen van het IAPP
  Een goede keus voor toekomstige DPO’ers en functionarissen voor de gegevensbescherming (FG).
 • IT-Security Foundation (SECO Institute)
  Geschikt voor onder andere medewerkers in IT risk, IT governance, auditing, helpdesk, servicemanagement en lijnmanagers.
 • Ethical Hacking Foundation (SECO Institute)
  Voor professionals die de basisprincipes van ethical hacking willen leren kennen.
 • Secure Programming Foundation (SECO Institute)
  Deze training is bedoeld voor beginnende en ervaren programmeurs met enige affiniteit met webdesign.
 • ESET-securitytrainingen bij Computrain 
  Op dit moment kun je bij Computrain 2 trainingen volgen van online security-expert ESET Nederland. Dit zijn T02 ESET Network Client Security Administrator en T03 ESET Mail Security for MS Exchange.

Lees het hele artikel en meer over de security-trainingen in onze nieuwe editie van magazine UPDATE.

Op de hoogte blijven van alle IT-ontwikkelingen?

Wellicht ook interessant