Word een data scientist met de trainingen van Computrain

Binnen jouw huidige of toekomstige organisatie zijn steeds grotere hoeveelheden gegevens beschikbaar. Data die het management natuurlijk wil omzetten in waardevolle informatie. Als data scientist kun je dat voor het bedrijf regelen. De afgelopen jaren is de vraag naar deze specialisten dan ook enorm gegroeid. Daarom introduceert Computrain nu een Data science-programma.

Het Data science-programma van Computrain is gebaseerd op het Microsoft Professional Program Data Science, aangevuld met online studiebegeleiding en studiedagen op locatie. Het programma is beschikbaar via de on demand-leeromgeving van Computrain, die draait op Open edX. Tijdens de studiedagen kun je samen met een data science-expert en je medecursisten de theorie doornemen en bespreken. Elke module in het programma wordt afgesloten met een examen (final exam). Het hele Data science-programma sluit je af met een eindopdracht (final project) en bij voldoende resultaat ontvang je een diploma. Het Data science-programma duurt vier maanden en start 5 maart 2018.

Deelprogramma’s data science

Wil je niet het hele Data science-programma doorlopen, maar vind je bepaalde onderdelen wel interessant? Kies dan een van de drie deelprogramma’s. We bereiden je optimaal voor op de inbegrepen examens, waarmee je officiële Certificates of Completion behaalt. Door de blended opbouw zijn de trainingen geschikt voor iedereen, of je nu veel of weinig ervaring hebt met data science, Python of R, de statistische programmeertaal voor data scientists.

De drie deelprogramma’s:

Lees het hele artikel over ons Data science-programma in onze nieuwe editie van magazine UPDATE.

Op de hoogte blijven van alle IT-ontwikkelingen?

Wellicht ook interessant