Wat je moet weten over de SECO-certificering

Voortaan kunnen IT-professionals bij Computrain naast Foundation, ook kiezen voor een SECO-training op niveau Practitioner. SECO is Europa’s certificeringsorgaan op het gebied van security en continuity. Wat heb je aan een SECO-certificering en is het iets voor jou? Je leest het in de nieuwste editie van magazine UPDATE.

SECO-Institute biedt certificeringen van beginners- tot seniorniveau in: information security, IT-security, privacy en data protection, ethical hacking, secure software, business continuity en crisismanagement. Vincent Jentjens, chairman SECO-Institute: “Certificering is voor IT’ers heel belangrijk. Niet alleen voor je eigen ontwikkeling. Veel werkgevers eisen aantoonbare kennis en kunde.”

Instappen op jouw niveau

Wat is de toegevoegde waarde van een SECO-certificering ten opzichte van Certified Ethical Hacker van EC-Council, en Certified Information Security Manager van ISACA? Vincent licht toe: “Die populaire certificeringen zijn gebaseerd op de Amerikaanse cultuur en wet- en regelgeving. Bovendien zijn het opzichzelfstaande medior-certificeringen. Wij hanteren een andere manier van lesgeven en het SECO-cursusmateriaal is anders dan in Amerika. Je kunt in zeven tracks instappen op het niveau dat jij wilt. Ook zonder werkervaring of als je nog niet eerder een SECO-training hebt gevolgd.”

Meer weten over SECO-certificeringen?

Neem voor meer informatie over de SECO-trainingen gerust contact op met Computrain. We adviseren je graag.
 
Lees het hele artikel over SECO en meer in onze nieuwe editie van magazine UPDATE.

Elke maand IT-nieuws en kortingsacties in je mailbox? En 4 keer per jaar ons magazine in je bus? Laat hier je gegevens achter

Wellicht ook interessant