Versterk je marktwaarde met een HBO IT-opleiding

Organisaties eisen voor steeds meer IT-functies een aantoonbaar en erkend HBO- of WO-niveau. Die gekwalificeerde IT’ers zijn er nog veel te weinig. Computrain helpt IT-professionals vooruit met erkende HBO IT-opleidingen.

Oude IT-functies verdwijnen en nieuwe verschijnen. Er is een toename van gebruikers en IT-producten worden complexer. Dit vraagt niet alleen om de vaktechnische competenties, maar ook om verdieping in de conceptuele kennis en de vertaalslag naar business IT. Daarnaast vragen werkgevers voor IT-functies op MBO-niveau tegenwoordig vaker een HBO’er. Door het tekort aan gekwalificeerde medewerkers binnen de IT-sector, ontstaat er steeds meer vraag naar HBO-opleidingen of omscholing van medewerkers naar HBO-/WO-niveau.

HBO-opleiding volgen met subsidie en levenlanglerenkrediet

Wil je hogerop in IT? Goed nieuws: voor de HBO Bachelor Informatica en voor veel HBO-programma’s krijg je per half jaar € 1.250,- subsidie. Voor een vierjarige Bacheloropleiding kan dat dus oplopen tot € 10.000,- subsidie. Je kunt nu ook voordelig geld lenen bij de overheid om een HBO-opleiding, HBO-programma of Masteropleiding te volgen (levenlanglerenkrediet).

Kies je HBO IT-opleiding

De juiste IT-competenties ontwikkelen, je performance verhogen en je positie op de arbeidsmarkt versterken? Bekijk alle HBO IT-opleidingen.

Lees het hele artikel over HBO IT-opleidingen en meer in onze nieuwe editie van magazine UPDATE.

Op de hoogte blijven van alle IT-ontwikkelingen?

Wellicht ook interessant