Trainingen virtueel bijwonen? Ontdek Computrain Connected

Collega’s over de hele wereld een ITIL® Foundation-certificaat laten behalen? Maar liever niet via een klassikale training, maar via training op afstand? Nu in magazine UPDATE: ontdek Computrain Connected en lees hoe ITIL-expert en trainer Nadine Fruin hiermee werkt.

Met Computrain Connected volgen medewerkers een training op een plek die voor hen het meest praktisch is. Dat hoeft niet de leslocatie te zijn. Een deelnemer volgt de training namelijk op een eigen computerscherm via een live video- en audiostream van de klassikale training. Deelnemers kunnen direct communiceren met de trainer en de andere aanwezigen. Soms zijn dat andere ingelogde deelnemers, soms ook collega’s die wel fysiek aanwezig zijn in de les. De trainer houdt iedereen actief betrokken bij de les.

ITIL® op afstand leren

Trainer Nadine gaf onlangs via Computrain Connected weer een driedaagse training ITIL® Foundation – uit een reeks van vijf – voor een internationale organisatie. Alle deelnemers zijn geslaagd voor hun examen. Nadine: “Lesgeven op afstand is een leuke uitdaging voor mij. Wat is de beste aanpak en hoe zorg ik dat cursisten het maximale uit de training halen? Je traint niet voor puur een papiertje. Iemand neemt kennis tot zich en wordt gevormd als persoon.”

Meer weten?

Ook medewerkers op afstand laten trainen en hiermee tijd en geld besparen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Computrain Connected.
 
Lees het hele artikel over Computrain Connected en meer in onze nieuwe editie van magazine UPDATE.

Elke maand IT-nieuws en kortingsacties in je mailbox? En 4 keer per jaar ons magazine in je bus? Laat hier je gegevens achter

Wellicht ook interessant