SECO-Institute overhandigt het eerste exemplaar van het nieuwe boek 'understanding IT security administration' aan Computrain

Het SECO-Institute heeft het eerste exemplaar van haar nieuwe boek ‘Understanding IT Security Administration’ overhandigd aan haar trainingspartner Computrain.
 
Vincent Jentjens, CEO van het SECO-Institute: “Wij zijn heel blij met de samenwerking op het gebied van cursusontwikkeling met Computrain. Met hun kennis op het gebied van online leren kunnen wij onze Foundation trainingen op diverse manieren aanbieden aan onze studenten. Met de release van het nieuwe boek “IT-Security Administration” presenteren we gelijktijdig de online E-Learning versie.
 
Leo Demont, directeur van Computrain: “Door de digitalisering zijn thema’s als Security en Privacy zeer actueel. We zien dan ook een enorme vraag naar goed opgeleide en gecertificeerde security-specialisten. Computrain biedt in samenwerking met SECO een toonaangevend trainingsaanbod. Nieuw in ons aanbod is de online zelfstudievariant IT Security Foundation, ontwikkeld in cocreatie met SECO.”
 
Het boek levert inzicht en kennis aan beginnende professionals en geïnteresseerden in het vak IT Security. Het boek behandelt onderwerpen zoals terminologie en geeft inzicht in het werk van netwerk-, systeem-, applicatie- en databasebeheerders. 
 
Na het lezen van dit boek beschikken IT-professionals over voldoende basiskennis om een IT-omgeving te kunnen beveiligen. Het boek kan tevens als lesboek gebruikt worden tijdens de opleiding IT Security Foundation en de certificering als erkend SECO-professional.

Het boek is vanaf vandaag ook online te bestellen op de website van het SECO-Institute. Eerder verscheen al het boek ‘Understanding the GDPR’ en in 2020 zullen er nog 2 andere boeken verschijnen.

Ons SECO trainingsaanbod

Wellicht ook interessant