Nu in magazine UPDATE: de visie van Ben van der Burg

Ben van der Burg is commercieel directeur bij Triple, een bureau met innovatieve digitale oplossingen voor klanten. Hoe gaat Triple om met enkele actuele thema’s in IT? Van der Burg vertelt in de nieuwste editie van ons magazine UPDATE.

Data science

Triple ontwikkelt applicaties voor de mobiele telefoon, ontwikkelt virtual reality software en bouwt kunstmatige intelligentie-oplossingen. We ontwikkelden bijvoorbeeld de MyVodafone-app en apps voor Videoland, RTL XL, Ziggo Sport en LINDA.tv. We bouwen ook virtual reality-simulaties van voetbalwedstrijden. Data science is daarin een interessant thema. Je ontwikkelt een app en die wordt gebruikt. Maar wij gaan verder: we analyseren alles. Hoe mensen de app gebruiken, wanneer, hoelang. We doen ook veel A/B-testen. Vervolgens optimaliseren we de apps in de volgende release.

Agile en Scrum

In de digitale wereld is flexibiliteit de belangrijkste eigenschap. Je moet je snel kunnen aanpassen en kunnen inspelen op de veranderende wereld, anders heb je het slecht. Wij werken kort cyclisch met Agile en Scrum. Ik vind het heerlijk. Het is fijn als de tussenstappen naar je eindproduct en het eindresultaat zelf niet vast staan. Met elke aanpassing is het resultaat weer een verrassing.

Lees de hele visie van Ben van der Burg en meer in onze nieuwe editie van magazine UPDATE.

Op de hoogte blijven van alle IT-ontwikkelingen?

Wellicht ook interessant