LLPA wint, met Computrain als Nederlandse vertegenwoordiger, de Microsoft Learning Partner of the Year Award 2020!

Computrain heeft, als een van de 32 leden van LLPA, de Microsoft Learning Partner of the Year Award 2020 gewonnen. Samen hebben wij meer dan honderdduizend professionals de cloud skills bijgebracht om hun organisatie future proof te maken. Dat hebben we onder andere gedaan met onze unieke Hybrid Virtual oplossing op basis van ons Skills-Academy platform. Daarnaast zijn we met onze internationale Global Cloud Skills Tour in contact getreden met Business Leaders van onze klanten om de Cloud Skills Gap te bespreken en hen te laten zien hoe ze het maximale uit hun cloud-investeringen kunnen halen.

LLPA is verkozen tot winnaar onder 3.300 nominaties uit meer dan 100 landen wereldwijd die, op basis van Microsoft-technologie, de meest waardevolle oplossingen hebben ontwikkeld en geïmplementeerd. LLPA heeft, in samenwerking met Computrain, 100.000 professionals de handvatten gegeven om hun Azure Skills en certificeringen naar een volgend level te brengen. Patrick Kersten, Programmadirecteur bij Computrain én Chairman van de LLPA Board: “Samen met Computrain en onze 32 leden hebben we de professionals van onze klanten kennis laten maken met de kracht van de Microsoft Cloud en hebben wij organisaties geholpen met hun digitale transformatie. De award beloont het harde werken om, in samenwerking met Microsoft, onze partners grote organisatiesuccessen te laten behalen.”

Gavriella Schuster, Corporate Vice President, Commercial Partner, Microsoft : “Het is een eer om de Winnaar van de Microsoft Partner of the Year-award bekend te maken. Deze winnaars overtreffen de verwachtingen met hun oplossingen voor complexe uitdagingen waar organisaties wereldwijd mee te maken hebben – van klanten virtueel helpen het volle potentieel uit hun Azure Cloud services halen tot veel meer.”

Wil jij een training volgen waarbij je de handvatten krijgt om jouw organisatie future proof te maken? Bekijk dan het Microsoft-opleidingsaanbod van Computrain.

Wellicht ook interessant