Computrain op Microsoft partnerconferentie in Las Vegas

Programmadirecteur Patrick Kersten vertegenwoordigde in Las Vegas voor de 10e keer Computrain tijdens de partnerconferentie Inspire van Microsoft. Tijdens dit jaarlijkse evenement presenteert Microsoft de strategie voor het komende jaar aan alle partners.
 
“Het hoogtepunt van de conferentie dit jaar was de focus op flink investeren in het ontwikkelen van de cloud skills in de markt”, aldus Patrick. “En dat natuurlijk in samenwerking met skillspartners als Computrain.”
 
Computrain was opnieuw sponsor van de oranje shirts voor de 500 Nederlandse gedelegeerden, samen met Interxion, Kofschip Groep, Ask Roger! en Dynasource. Patrick: “Het was geweldig om te zien hoe tijdens de presentaties al die glow-in-the-dark oranje shirts op de tribunes oplichtten in het donker in het Mandalay Bay Convention Center.

We creëerden ook een e-learningportal voor speciale vaardigheden voor alle bedrijven die Inspire bezochten. Ik ben er trots op een van de mentoren te zijn in het Nederlandse deelnemersprogramma en weer zoveel Nederlandse partners en medewerkers van Microsoft opnieuw te ontmoeten. In samenwerking met Leading Learning Partners Association bood Computrain elke Inspire-deelnemer toegang tot een portal voor Azure Academy-vaardigheden, gemaakt voor Inspire-deelnemers en hun collega's.”
 
“Tijdens de conferentie ontmoette ik veel oude en nieuwe vrienden”, aldus Patrick. “Ik had geweldige discussies en hoorde veel interessante nieuwe dingen en ideeën, maar de belangrijkste boodschap voor mij was de volledige focus van Microsoft op het helpen van mensen om zich verder te bekwamen: van de keynotes door Gavriella Schuster en Judson Althoff en de wereldwijde leersessies door Alex Payne, Geoffrey Hirsch, Pankaj D. en Sudarshan Krishnamurthi, tot de keynotes van Satya Nadella en Brad Smith en de Nederlandse Business Update door Ernst Jan Stigter en Bart van der Knaap.”

Wellicht ook interessant