Microsoft SQL Server trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Klassikaal (25)

MOC On Demand (30)

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Behaal uw Microsoft SQL Server certificering bij Computrain

Met een cursus Microsoft SQL Server verhoogt u de productiviteit en wendbaarheid van IT-afdelingen. Profiteer van de verbeterde prestaties, beschikbaarheid en beveiliging. Verkrijg diepgaand inzicht met self-service business intelligence (BI).

Iedere klassikale cursus bij Microsoft Gold Learning Partner Computrain is erop gericht dat u na afloop direct met de geleerde kennis en vaardigheden aan de slag kunt in uw dagelijks werk. Tijdens deze cursus wisselt u praktijk en theorie af, waarbij u begeleid wordt door een deskundige docent.

Bootcamp: klassikale training mét zelfstudie

Kunt u minder gemakkelijk langere tijd weg van uw werkplek, maar wilt u toch een SQL Server training volgen en/of MCSA certificeren? Met een bootcamp volgt u een training in een verkorte vorm, waarbij klassikale training en zelfstudie afgewisseld worden. Bovendien wordt u met oefenexamens, e-learning en slagingsgarantie optimaal voorbereid op officiële aflsuitende examens.

Daarnaast biedt Computrain ook cursussen aan in het expertisecentrum. Dit is een combinatie van zelfstudie en een klassikale werkvorm, waarbij u met intensieve begeleiding van een ervaren Microsoft Certified Trainer  in eigen tempo de stof bestudeert. Belangrijk: de trainingen in het expertisecentrum gaan altijd gegarandeerd door.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren