Microsoft SQL Server trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Klassikaal (25)

MOC On Demand (33)

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Behaal uw Microsoft SQL Server certificering bij Computrain

Met een cursus Microsoft SQL Server verhoogt u de productiviteit en wendbaarheid van IT-afdelingen. Profiteer van de verbeterde prestaties, beschikbaarheid en beveiliging. Verkrijg diepgaand inzicht met self-service business intelligence (BI).

Iedere klassikale cursus bij Microsoft Gold Learning Partner Computrain is erop gericht dat u na afloop direct met de geleerde kennis en vaardigheden aan de slag kunt in uw dagelijks werk. Tijdens deze cursus wisselt u praktijk en theorie af, waarbij u begeleid wordt door een deskundige docent.

Uitgebreid cursusaanbod Microsoft SQL Server 2008 en 201

Voor wie de basis van SQL Server 2008 of 2012 wil leren is er de training SQL Fundamentals. Deze training is geschikt voor startende systeembeheerders, databaseontwikkelaars of beginnende programmeurs. Leer relationele databases efficiënt benaderen met queries die in Structured Query Language zijn opgesteld.

Veelgekozen trainingen:

Bootcamp: klassikale training mét zelfstudie

Kunt u minder gemakkelijk langere tijd weg van uw werkplek, maar wilt u toch een SQL Server training volgen en/of MCSA certificeren? Met een bootcamp volgt u een training in een verkorte vorm, waarbij klassikale training en zelfstudie afgewisseld worden. Bovendien wordt u met oefenexamens, e-learning en slagingsgarantie optimaal voorbereid op officiële aflsuitende examens.

Daarnaast biedt Computrain ook cursussen aan in het expertisecentrum. Dit is een combinatie van zelfstudie en een klassikale werkvorm, waarbij u met intensieve begeleiding van een ervaren Microsoft Certified Trainer  in eigen tempo de stof bestudeert. Belangrijk: de trainingen in het expertisecentrum gaan altijd gegarandeerd door.

Advies nodig?

Update aanvragen

Ik wil Update ontvangen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.