Microsoft Outlook cursus en training

Kies één van de programma's

Cursus Outlook bij Computrain: de opleider voor gebruikers van Microsoft Outlook

Bijna iedere werknemer maakt gebruik van Outlook. De cursus Outlook Basis is speciaal ontwikkeld om mensen met weinig ervaring snel op weg te helpen. Gebruikers van Outlook die meer willen weten over de uitgebreide gebruiksmogelijkheden om efficiënter te werken kiezen voor een cursus Outlook Advanced. U kunt ervoor kiezen zelfstandig en in eigen tempo aan de slag te gaan in het studiecentrum of u kunt een klassikale Outlook-cursus volgen. Microsoft Gold Learning Partner Computrain heeft een zeer compleet aanbod in de verschillende versies van het programma. Ook kunt u bij Computrain de officiële certificering Microsoft Office Specialist (MOS) Outlook behalen. Het studieprogramma is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in de praktijksituatie.

Getting things done: bespaar aantoonbaar 10% van uw tijd

Maak efficiënt gebruik van de mogelijkheden van Outlook en bespaar aantoonbaar 10% van uw tijd. Voor werkgevers kan een cursustraject Outlook een belangrijk onderdeel vormen voor het verhogen van de productiviteit en beter timemanagement van werknemers.

In de praktijkgerichte Tips & Tricks-trainingen leert u uw tijd beter in te delen en Outlook efficiënter te gebruiken. Met begeleiding van gecertificeerde Microsoft-trainers maakt u zich de vaardigheden eigen in deze 1-daagse cursus. Verbeter de beheersing van uw werkstroom, projectplanning en projectbeheersing met Microsoft Outlook.

Klassikale Outlook cursus of zelfstudie in het studiecentrum

In de klassikale Outlookcursussen legt een ervaren docent de onderwerpen uit en demonstreert de mogelijkheden. Daarna oefent u wat er uitgelegd is in speciaal op het onderwerp toegesneden oefeningen. Tijdens de klassikale cursussen is er ruimte om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen.

In het studiecentrum gaat u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag. Via e-learning modules kunt u precies die onderwerpen oefenen die nog onbekend zijn of die u minder beheerst. De begeleider in het studiecentrum is deskundig en ervaren in het gebruik van de verschillende versies van Outlook in een professionele en zakelijk omgeving.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren