Opleiding MBO ServicedeskMedewerker

Praktijkgericht programma voor de IT-dienstverlener
Cursusvorm:

MBO-programma

Duur:

6 maanden

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Als servicedeskmedewerker heeft u een leuke en drukke baan. U zorgt ervoor dat alle verzoeken en incidenten die bij de afdeling binnenkomen goed worden afgehandeld. U lost bijvoorbeeld storingen aan computers op en regelt de installatie van programma’s. Het is voor uw werk van belang dat u over de juiste communicatieve vaardigheden beschikt. Met dit MBO-programma wordt u hier uitstekend op voorbereid en ontwikkelt u zich tot een professionele servicedeskmedewerker.

Voor wie

Deze opleiding is ontwikkeld voor iedere (aankomend) servicedeskmedewerker, die zich wil ontwikkelen op MBO-niveau.

Voorkennis

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die 21 jaar of ouder is.

Doel en opzet

In dit boeiende programma ontwikkelt u de kennis en vaardigheden die u nodig heeft als professioneel servicedeskmedewerker. Zo leert u storingen lokaliseren en oplossen. Maar u leert ook hoe u helder kunt formuleren en hoe u effectief gesprekken kunt voeren. De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten, die uw dagelijkse beroepspraktijk uitstekend begrijpen. Ook wordt er tijdens de opleiding gebruikgemaakt van het meest actuele studiemateriaal, dat perfect aansluit op de exameneisen. Daarnaast krijgt u de beschikking over een speciaal voor deze opleiding ingerichte online leeromgeving, waarin u aanvullende informatie, praktijkopdrachten en studietips vindt. De combinatie van inspirerende bijeenkomsten, een zeer moderne online leeromgeving en uw werkomgeving maakt deze opleiding uniek.

Studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Inhoud

Inhoud

Dit programma wordt verzorgd door NCOI. De volgende onderwerpen komen aan bod:

ICT-dienstverlening

(3 dagen of 6 avonden)

 • Storingen lokaliseren
 • Complexe storingen oplossen en documenteren
 • Meten en storingen voorkomen
 • Procedures opstellen en beheren
 • Ondersteuning van gebruikers

Communicatieve vaardigheden

(3 dagen of 6 avonden)

 • Gesprekstechnieken
 • Helder formuleren
 • Effectieve gespreksvoering
 • Samenwerken en begeleiden
 • Overleggen en vergaderen
 • Feedback geven en ontvangen
 • Effectief presenteren

Diploma

De opleiding bestaat uit 2 modules die u beide afsluit met een digitaal examen. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt inplannen waar en wanneer u examen doet. Behaalt u een voldoende voor beide modules, dan ontvangt u het instituutsdiploma ‘MBO Servicedeskmedewerker’ van NCOI.

Planning

Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt 6 maanden. De opleiding wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 10.00 tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 12 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

MBO ServicedeskMedewerker

Maandag 14 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Utrecht
Kosten

Kosten

Inschrijfgeld € 100,-
Cursusgeld € 1.590,-
Studiemateriaal € 250,-
Examenkosten € 390,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 150,-
Reprorechten € 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 2.495,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

MBO ServicedeskMedewerker

Cursusvorm:

MBO-programma

Duur:

6 maanden

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.