Data Analist

Een data-analisttraining volgen bij Computrain

De bedrijfskoers bepalen we nu massaal op basis van specifieke data. En dat is niet gek, want met behulp...

Lees meer..

Een data-analisttraining volgen bij Computrain

De bedrijfskoers bepalen we nu massaal op basis van specifieke data. En dat is niet gek, want met behulp van data kunnen we de meest betrouwbare voorspellingen maken. Data-analisten zijn dus onmisbaar binnen elke organisatie. Wil jij je ontwikkelen binnen jouw rol als data-analist? Of doe je nu iets anders en wil je je omscholen? Met een data-analisttraining...

Lees meer..

Een data-analisttraining volgen bij Computrain

De bedrijfskoers bepalen we nu massaal op basis van specifieke data. En dat is niet gek, want met behulp van data kunnen we de meest betrouwbare voorspellingen maken. Data-analisten zijn dus onmisbaar binnen elke organisatie. Wil jij je ontwikkelen binnen jouw rol als data-analist? Of doe je nu iets anders en wil je je omscholen? Met een data-analisttraining...

Lees meer..

Data Analist: 24 trainingen of opleidingen

Klassikaal (18) Dit is een leervorm waarbij je tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna je deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

MOC On Demand (1) MOC On Demand is een combinatie van officiële Microsoft (online) leermiddelen waarmee je jezelf optimaal voorbereidt op het examen. Alle materialen zijn 24/7 beschikbaar en ontwikkeld door de experts van Microsoft zelf. Met MOC On Demand leer je in jouw eigen tempo, wanneer en hoe het je het beste uitkomt.

HBO-programma (3) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Masterclass (1) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

Masterprogramma (1) Een Masterprogramma is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van de Masterprogramma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Masterprogramma

Een data-analisttraining volgen bij Computrain

De bedrijfskoers bepalen we nu massaal op basis van specifieke data. En dat is niet gek, want met behulp van data kunnen we de meest betrouwbare voorspellingen maken. Data-analisten zijn dus onmisbaar binnen elke organisatie. Wil jij je ontwikkelen binnen jouw rol als data-analist? Of doe je nu iets anders en wil je je omscholen? Met een data-analisttraining van Computrain bereik je jouw doelen!

Wat doe een data-analist? 

Data-analisten verzamelen en controleren gegevens om deze te verwerken tot informatie. Deze informatie wordt vervolgens geanalyseerd en omgezet in kennis. Deze kennis kan weer in besluitvormingen worden gebruikt om de juiste keuzes te maken en een strategie te bepalen.

Met welke data-analisttrainingen kun jij je ontwikkelen? 

Computrain heeft een groot online en offline datatrainingsaanbod. Er is dus altijd een datatraining die bij jou past! Hier een kleine greep uit dit ruime aanbod:

Data-analisttraining ‘Business Intelligence’ 

Hoe wordt uit de grote hoeveelheid beschikbare data de noodzakelijke informatie gehaald? Business intelligence (BI) speelt hierbij een belangrijke rol. Maar wat is BI nu precies en hoe kan BI succesvol worden toegepast? Dat leer je tijdens de data-analisttraining ‘Business Intelligence’!!
De training Business Intelligence

Data-analisttraining ‘Data Driven Business Foundation’

Hoe verzamel je de juiste data? En hoe pas je deze op de juiste manier toe om zo meer omzet te genereren? Tijdens deze training leer je hoe je terminologie toepast binnen data(-analyses). Zo worden er onderwerpen behandeld als data driven businessmodellen, data strategy en data security. Uiteindelijk weet je precies welke stappen je als organisatie moet ondernemen om volledig datagedreven te zijn.
De training Data driven Business Foundation

Data-analisttraining ‘Business- en informatieanalyse’ 

De training Business- en Informatieanalyse (Methoden en Technieken) geeft een compleet overzicht van het vakgebied informatieanalyse, de aanpak, methoden en technieken, inclusief toepassing in je werkomgeving. Het gaat vooral om de achterliggende concepten, niet om de technieken zelf. Je kunt zo kiezen voor andere methoden en technieken die dezelfde concepten ondersteunen. 
De training Business- en informatieanalyse

Data-analisttraining ‘Introduction to Power BI’ 

Power BI, de holy grail van alle data-professionals. Het is de tool van de toekomst voor het analyseren en visualiseren van je data! En voor het delen van inzichten die het je oplevert. Je zet gegevens uit verschillende bronnen om in een interactief dashboard. Power BI is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar je maakt er ook nog eens kleurrijke en mooie dashboards mee.
De training Introduction to Power BI