Security on Demand

In de snel evoluerende wereld van cybersecurity is een diepgaande expertise vereist. Bij Computrain bieden we exclusief de Mile2 trainingen aan in een...

Lees meer..

In de snel evoluerende wereld van cybersecurity is een diepgaande expertise vereist. Bij Computrain bieden we exclusief de Mile2 trainingen aan in een flexibel Security On Demand format. Dit betekent dat je elke Mile2 training in je eigen tempo kunt volgen, waar en wanneer het jou het beste uitkomt....

Lees meer..

In de snel evoluerende wereld van cybersecurity is een diepgaande expertise vereist. Bij Computrain bieden we exclusief de Mile2 trainingen aan in een flexibel Security On Demand format. Dit betekent dat je elke Mile2 training in je eigen tempo kunt volgen, waar en wanneer het jou het beste uitkomt....

Lees meer..

Security on Demand: 14 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Filters

In de snel evoluerende wereld van cybersecurity is een diepgaande expertise vereist. Bij Computrain bieden we exclusief de Mile2 trainingen aan in een flexibel Security On Demand format. Dit betekent dat je elke Mile2 training in je eigen tempo kunt volgen, waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

Wat houdt Security On Demand in?  

Security On Demand omvat veel meer dan alleen de basisprincipes van beveiliging. Het is de kunst van effectieve cybersecurity, waarbij verschillende aspecten zoals netwerkbeveiliging, ethical hacking, en data privacy naadloos samenkomen. Deze discipline onthult de vele facetten van cybersecurity, samenwerking en innovatie. 

Voor diverse behoeften 

Onze trainingen ondersteunen professionals met diverse behoeften, zoals IT-specialisten die hun vaardigheden willen verbeteren na een datalek, of bedrijven die hun teams willen trainen in effectieve preventiemethoden. Jouw rol als cybersecurity expert is van onschatbare waarde bij het helpen van organisaties om hun digitale beveiligingspotentieel volledig te benutten. 

Mile2 Trainingen 

Bij Computrain geloven we in een persoonlijke en flexibele benadering van leren. Bij Mile2 trainingen heb je de vrijheid om te kiezen uit diverse specialisaties die aansluiten op jouw specifieke leerbehoeften. Organisaties kunnen bovendien aangepaste leerpaden voor hun medewerkers ontwikkelen, of gebruikmaken van de gestructureerde leerpaden die Mile2 al heeft samengesteld voor verschillende rollen. 

Als je je inschrijft voor een van onze Mile2 trainingen, krijg je een jaar toegang tot een uitgebreid pakket studiematerialen om je leerervaring te ondersteunen: 

  • Video’s 
  • E-Book 
  • E-Prep guide 
  • E-Lab guide 
  • Exam simulator 
  • Examenvoucher inclusief herkansing, dit examenvoucher is 1 jaar geldig na activatie 
  • E-Connect, de online leeromgeving van Computrain 

Bij een aantal trainingen krijg je ook toegang tot de bijbehorende Cyber Rangelabs. Hier kan je in een live, hands-on scenario deelnemen aan Red Team/Blue Team oefeningen. 

Persoonlijk studieadvies

Bij Computrain begrijpen we jouw passie voor cybersecurity en professionele groei. Overweeg je een Security On Demand training te volgen, dan is het belangrijk dat je de juiste afwegingen maakt. Vul ons contactformulier in, dan kan een van onze opleidingsadviseurs tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met je meedenken.