Computrain is de grote winnaar van 6 percelen binnen de Rijksoverheid!

Computrain helpt 83 Rijksoverheidsinstanties nu ook vooruit in IT! In de grote Rijksoverheid aanbesteding zijn totaal 6 percelen ons gegund. Marco Evers, onze accountmanager, vertelt over de naar verwachting grootste opdracht die we ooit hebben gewonnen.

De Belastingdienst deed als categoriemanager voor de Rijksoverheid in april 2020 de uitvraag; wie traint de komende 4 jaar de medewerkers in 36 verschillende vakgebieden? In oktober leverden we onze offerte in. 10 december kregen we de gunning voor 5 percelen; daar ging dus een aardige tijd overheen! Vervolgens startte een partij een kort geding met betrekking tot 1 perceel. Maar de Overheid won dit en daarmee werd de gunning definitief. Tenslotte kregen we er onverwacht nog een perceel bij. Dat maakt ons nu de leverancier van trainingen binnen de volgende gebieden: Agile, beheer, Microsoft databases, beheer en Azure, Projectmanagement en Programmeren. Waarom we die hebben gewonnen? Omdat er werd gemeten op kwaliteit en prijs. En die verhouding zat bij ons helemaal goed.

Binnen deze percelen geven we open rooster- én incompany-trainingen voor wel 83 Rijksoverheidsinstanties! Van Defensie tot Rijkswaterstaat en van de Belastingdienst tot DUO. Alle organisaties kunnen bij ons voor alle trainingen binnen de 6 percelen terecht. Meer maatwerk nodig? Dan stemmen we de training af op de organisatie en doelen.

Hoe was het om aan deze opdracht te werken?

We hebben 5 maanden héél hard gewerkt. Eindeloze analyses en calculaties. Wat gebeurt er als we aan dit knopje zitten? Wat is belangrijk? Wat is de beste combinatie met betrekking van kwaliteit en een lage prijs? Van aan de lopende band teksten opnieuw reviewen tot vergaderen op zondag. Heel druk, maar ook heel leuk. En met veel teamgevoel. Het is echt een team effort, waardoor we de gunning gekregen hebben.

Voordelen voor iedereen

Doordat medewerkers van de Rijksoverheid veel trainingen zullen volgen, zijn onze trainingen nóg beter gevuld. Zo kunnen deelnemers nog meer van elkaar leren! Daarnaast breiden we ons aanbod binnen de 6 percelen verder uit. En naar verwachting gaan we de trainingen ook vaker geven. Dat zorgt weer voor meer keuze in data, locaties en tijden. Niet alleen fijn voor de Rijksoverheid, maar ook voor de andere deelnemers!

We zijn nu druk bezig met de implementatie voor de verschillende Rijksoverheidsinstanties. Ondertussen is Computrain in verschillende portalen van de Rijksoverheid, zoals Leerrijk, te zien. De eerste tientallen inschrijvingen komen binnen. We kijken ernaar uit om de kennis van de Rijksoverheidsmedewerkers te laten groeien en helpen de Rijksoverheid graag met het behalen van de IT-doelstellingen!

Net als de Rijksoverheid jouw IT-skills naar een hoger niveau tillen?

Bekijk ons hele trainingsaanbod! Wil je meer weten? We staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en met je te sparren over een training die bij jou past. Bel naar 030 200 8090 of mail naar info@computrain.nl.

Wellicht ook interessant