Azure-certificering upgraden? Vóór 30 juni 2019 transitie-examen doen

De Azure-certificeringen van Microsoft worden vervangen door role-based certificeringen, die dichter bij jouw dagelijkse praktijk liggen. De Azure-examens 70-532, 70-533 en 70-535 zijn vervallen per 31 december 2018. Nu is van veel professionals hun eerder behaalde Azure-certificaat niet meer up-to-date. Daarom biedt Computrain 3 transitieprogramma’s om vóór 30 juni 2019 te kunnen upgraden naar de nieuwe Azure-certificering.

Iedereen met een Azure-certificering krijgt de kans om zijn kennis snel aan te vullen. Tot 30 juni 2019 kunnen zij een transitie-examen doen om de nieuwe Azure-certificering te behalen. Na die datum blijven de oude certificeringen geldig, maar ze zijn dan minder actueel en relevant. Ook moeten professionals dan opnieuw een geheel certificeringsprogramma inclusief meerdere examens volgen, willen ze de nieuwe certificering halen.

3 transitietrainingen Azure-certificering

Computrain helpt Azure-gecertificeerde professionals snel aan hun nieuwe certificering via 3 transitieprogramma’s:

Voor iedereen die al eerder het examen 70-533: Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions heeft behaald. Deelnemers worden voorbereid op het inbegrepen transitie-examen AZ-102: Microsoft Azure Administrator Certification Transition.

Voor iedereen die al eerder het examen 70-532: Developing Microsoft Azure Solutions heeft behaald. Deelnemers worden voorbereid op het inbegrepen transitie-examen AZ-202: Microsoft Azure Developer Certification Transition.

Voor iedereen die al eerder het examen 70-535: Architecting Microsoft Azure Solutions heeft behaald. Deelnemers worden voorbereid op het inbegrepen transitie-examen AZ-302: Microsoft Azure Solutions Architect Certification Transition.

Wat is MOC On Demand?

Met onze MOC On Demand-trainingen leren deelnemers in hun eigen tempo via e-learning. Ze krijgen onbeperkt toegang tot het officiële Microsoft-studiemateriaal. Denk aan lessen, video’s en kennistoetsen. Voor extra coaching en examentraining komen de professionals naar 2 klassikale praktijkdagen. Daar bereidt een Microsoft Certified Trainer hen voor op het transitie-examen.

Vragen over de transitie-examens Azure

Kan ik een transitie-examen makkelijk doen als ik al een training 20532, 20533 of 20535 heb gedaan en de bijbehorende examens heb behaald?

Ja, maar het verschilt per persoon. De nieuwe combinatie van examens per certificering bevat ongeveer 20 tot 25% meer informatie dan wat je voor de bestaande examens moet weten. Computrain organiseert regelmatig updatetrainingen waarmee we de verschillen tussen de huidige en de nieuwe examens behandelen.
 
Kan ik ook met een 70-534-examen een transitie-examen doen voor de nieuwe Azure- certificeringen?
Helaas niet. Deze titel verviel per 31 december 2017 en het verschil met de nieuwe certificeringen is te groot.

Meer informatie over de Azure-certificeringen

Heb je vragen over de Azure-certificeringen of onze transitieprogramma’s? We helpen je graag vooruit. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Of laat zelf je contactgegevens achter, dan hoor je snel van ons.

Wellicht ook interessant