Groei naar een specifieke IT-rol met een vakopleiding van Computrain

Heb je een specifieke IT-rol voor ogen? En wil je jezelf gericht ontwikkelen naar deze rol? Met een vakopleiding bij Computrain focus jij je op de specifieke functie die jij ambieert. In relatief korte tijd doorloop je een praktijkgericht programma dat je prima voorbereidt om in een specifieke rol zelfstandig aan de slag te gaan. Of dat nu een rol als Business Analist, Ethical Hacker of PHP-programmeur is. Tijdens deze vakopleiding van Computrain doe je eerst gerichte basiskennis op, waarna je steeds dieper op de materie ingaat en vooral veel oefent. Anders dan bij een training, word je tijdens een vakopleiding opgeleid tot volwaardig expert binnen een specifieke functie. Als je de drie of vier modules doorlopen hebt, ben jij klaargestoomd om als volwaardig specialist aan de slag te gaan. Je kunt, onder andere, de volgende vakopleidingen voor veelgevraagde IT-functies volgen.

Ethical Hacker

Hoe voorkom je cyberaanvallen? Door zelf te hacken. Tijdens deze vakopleiding leer je hoe je computersystemen en –netwerken scant, test, hackt en beveiligt. Daarnaast word je voorbereid op het erkende examen SECO Ethical Hacking. Dankzij jou maken hackers straks geen kans.

Bekijk de vakopleiding Ethical Hacker

Data Scientist

Data wordt steeds belangrijker om beslissingen vanuit de organisatie te optimaliseren. Met data science ga je een stap verder dan business intelligence, aangezien je voorspellingen kunt doen op basis van bekende data. Zo kan de organisatie bedrijfsdoelstellingen sneller behalen.

Bekijk de vakopleiding Data Scientist

Business Analist

Als Business Analist vertaal je de wens van de klant naar een IT- oplossing. Tijdens deze vakgerichte opleiding van Computrain leer je hoe je een goede businessanalyse maakt. Zo kun je straks de behoeften vanuit gebruikers in kaart brengen, complexe vraagstukken analyseren en deze vraagstukken vertalen naar een oplossing.

Bekijk de vakopleiding Business Analist

C#.NET-developer

Wil jij je ontwikkelen als C#.NET-developer? Dan is deze vakopleiding van Computrain voor jou weggelegd. Zo leer je hoe je onderhoud verricht aan bestaande C#-applicaties en nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en te implementeren om de wensen van klanten te ontwikkelen met behulp van C# en .NET.

Bekijk de vakopleiding C#.NET Developer

Java-developer

Java is een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld. Tijdens dit trainingsprogramma ontwikkel jij je tot startend Java-ontwikkelaar en word je klaargestoomd voor het erkende examen voor Java. Aan de hand van praktijkgerichte oefeningen leer je programmeren met de variabelen, datatypes, operatoren en control-flowconstructies van de Java-taal.

Bekijk de vakopleiding Java Developer

PHP-developer

Ben jij een webdeveloper en wil je hoe je een PHP-website bouwt? Dan is deze vakopleiding voor jou weggelegd. Zo ontdek je de verschillende elementen van PHP en doe je kennis op over sessies, beveiliging, cookies en communicatie met HTML-formulieren.

Bekijk de vakopleiding PHP Developer

Vragen & advies

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Dan kun je altijd bellen naar 030 – 2 348 500, WhatsAppen naar 06 101 632 89 of mailen naar info@computrain.nl. Wij denken graag met je mee over een vakopleiding die bij jouw ambities en loopbaan past.

Wellicht ook interessant