Gratis of voordelig IT-trainingen volgen

Je wilt bijblijven in je vak of meer weten over een bepaald IT-onderwerp, maar met Google, YouTube en de hulp van je collega’s kom je niet voldoende vooruit? Blijf up-to-date met een training of opleiding. Dat is voordeliger dan je denkt met subsidies en kortingen. Je leest er meer over in de nieuwe UPDATE.

Met de financiële voordelen van Computrain kun je als professional toch die training of opleiding volgen die eerst financieel niet haalbaar leek. Betaalt je werkgever? De financiële mogelijkheden maken opleiden aantrekkelijk, dus het wordt makkelijker om je manager om toestemming te vragen. Werkgevers halen meer uit hun opleidingsbudget, en door de extra kennis en vaardigheden verbeteren de productiviteit én de bedrijfsresultaten. Win-win!

Voor IT-professionals

Last minute deals: 15% korting

Schrijf je in voor een van onze last minutes en volg je training met 15% korting. Er zijn elke week nieuwe last minutes.

Scholingsvouchers: tot € 10.000,- subsidie

Voor de HBO Bachelor Informatica en voor vele kortere HBO-programma’s krijg je per 30 studiepunten (EC) € 1.250,- subsidie.

Voor werkgevers

Gratis Microsoft-trainingen

Heb jij een Software Assurance-overeenkomst afgesloten met Microsoft? Dan ontvang je bijna altijd Software Assurance Training Vouchers. 1 voucher is 1 trainingsdag bij Computrain waard.

Vooruit met Voordeel-kaart

Met een Vooruit met Voordeel-kaart koop je voordelig trainingen voor al je medewerkers. Je hoeft niet vooraf vast te leggen welke medewerker, wanneer welke training gaat volgen. Je krijgt van ons tot 35% bonus op je opleidingsbudget.

Subsidieregeling praktijkleren

Bied je een student HBO Bachelor Informatica een leerwerkplaats, dan kun je in aanmerking komen voor de subsidieregeling praktijkleren van de overheid.

Lees het hele artikel en meer in onze nieuwe editie van magazine UPDATE.

Elke maand IT-nieuws en kortingsacties in je mailbox? En 4 keer per jaar ons magazine in je bus? Laat hier je gegevens achter.

Wellicht ook interessant