Vrijwel iedere organisatie die Software Assurance heeft afgesloten binnen de licentieovereenkomst met Microsoft, ontvangt Software Assurance-trainingsvouchers. Deze kunt u inwisselen voor gratis trainingsdagen voor uw medewerkers. Eén voucher is één trainingsdag waard en het aantal gratis vouchers (cursusdagen) kan oplopen tot meer dan 100. Zo wordt het trainen van uw IT-professionals wel heel aantrekkelijk!

Breed inwisselbaar

U kunt de trainingsvouchers inzetten bij de meeste technische trainingen uit de Microsoft Official Course (MOC). Dit geldt zowel voor klassikale trainingen als trainingen in het Expertisecentrum. Gebruikt u de vouchers liever voor een certificeringsprogramma of MOC On Demand? Ook dat is mogelijk. Voor de onderdelen binnen de specifieke leervorm of bundel die niet onder een Microsoft Software Assurance-trainingsvoucher vallen, ontvangt u een factuur.

200 MOC-trainingen

Computrain is dé specialist op het gebied van netwerk- en systeembeheertrainingen in Nederland. Wij verzorgen ruim 200 trainingen en cursussen voor netwerk- en systeembeheerders, van basis tot
high-end. Deze zijn door het hele land te volgen, zowel doordeweeks als in het weekend. Wij hebben 15 eigen docenten en productspecialisten in dienst, die u uitstekend kunnen adviseren. Bovendien zijn wij Microsoft Gold Learning Partner. Dit betekent dat wij het meest complete aanbod van leertrajecten op het gebied van Microsoft-technologieën hebben, met het meest recente en door Microsoft goedgekeurde trainingsmateriaal. Ook mag alleen een gedegen opgeleide Microsoft Certified Trainer de training verzorgen.

Meer informatie of advies?

Weet u niet of uw organisatie over Software Assurance-trainingsvouchers beschikt en zo ja, hoeveel? Of heeft u hulp nodig bij het activeren van uw vouchers? Neem dan contact op met Victor Dsane via 06-45 30 21 77 of per mail​.