Unieke Bootcamp IPMA C bij Computrain

Ben jij een ervaren projectleider of projectmanager en wil je zo snel mogelijk IPMA C-gecertificeerd worden? Dat kan nu in 5 dagen met onze IPMA C Bootcamp in de week van 1 tot en met 5 juli. Met deze bootcamp ben je in 1 week klaar voor het IPMA C examen in plaats van in de 2 maanden die de vijfdaagse opleiding normaal duurt.

Voor ervaren projectleiders of -managers

Als ervaren projectleider of projectmanager kun je je certificeren op het zeer gewaardeerde IPMA C-niveau. Deze training biedt je hier een uitstekende basis voor. Tijdens de training reflecteren we op je eigen projectervaring en breiden we je theoretische basis uit tot het niveau volgens de richtlijnen van IPMA C.

Aanpak en studiemateriaal IPMA C training

Gedurende de training wisselen we theoretische presentaties af met groepsopdrachten, literatuurstudies, intervisies, rollenspelen en simulaties.

Wij gebruiken het meest actuele studiemateriaal dat perfect is afgestemd op de exameneisen IPMA C Theorie volgens de ICB4 (IPMA Individual Competence Baseline versie 4).

Onderwerpen IPMA C training:

  • Richten en inrichten: opstarten en inrichten van het project met het oog op een effectieve beheersing en communicatie in relatie tot de businesscase en de belangen van de diverse stakeholders
  • Geld in projecten: financiële basiskennis en ondersteuning voor investeringsbeslissingen
  • Tijd in projecten: planning en fasering, capaciteitsmanagement, Earned Value Analyse en wijzigingsbeheer
  • Leiderschap en management: leiderschapsmodellen, groepsvorming en groepsdynamica, motivatie en communicatie

Examen en certificaat

Je ontvangt het deelnamecertificaat ‘IPMA C Project Management’. Deze training bereidt je voor op het officiële theorie-examen IPMA C Theorie volgens ICB4. Dit examen is niet bij de training inbegrepen. Om het volwaardige IPMA C-certificaat te kunnen verkrijgen dien je binnen 2 jaar na het behalen van het theoriedeelcertificaat het IPMA C-assessment succesvol af te ronden.

Het theorie-examen en het IPMA C-assessment worden in Nederland afgenomen door IPMA Certificering Nederland.

Bekijk de training. Wil je mee doen aan de bootcamp? Kies dan voor het startmoment op 1 juli en bereid je in 5 aaneengesloten dagen voor op het examen.

Ik schrijf me in

Wellicht ook interessant