IPMA D: aantoonbare projectmanagementcompetenties op hoog niveau

Ben jij een beginnende projectmanager? Of heb je al wat kilometers gemaakt, maar wil je jouw skills optimaliseren en je certificeren? Dan biedt de IPMA D-training bij Computrain uitkomst! Het resultaat? Projectmanagementcompetenties op het hoogste niveau en de titel ‘Certified Project Management Associate’.

Wat is IPMA-projectmanagement?

Of je nu een starter of ervaren projectmanager bent; tijdens de IPMA-training doe jij waardevolle inzichten op waarmee je mooie stappen kunt maken binnen jouw rol. IPMA (International Projectmanagement Association) is een overkoepelende organisatie van beroepsverenigingen voor projectmanagement. Als je een IPMA-training volgt en examen doet, worden jouw projectmanagementcompetenties extern beoordeeld. Jouw competenties worden erkend met een certificaat dat geldig is binnen 40 landen en elke branche! Je certificeert je op het niveau dat bij jou past: een beginnend projectmanager kan zich certificeren op niveau D. De zeer ervaren projectmanager, die jarenlange ervaring heeft als project- en programmamanager, kan zich certificeren op niveau A. De IPMA D-training geeft je dus een mooie kans om verder te groeien binnen het vak.

Waarom heb je dat IPMA D-certificaat echt nodig?

Projecten, zeker binnen deze tijd, vereisen een flexibele aanpak; soms loopt iets anders dan gepland of moet je snel tot een creatieve oplossing komen. En daar zijn wendbare projectmanagers voor nodig. Het IPMA D-certificaat is hooggewaardeerd onder werkgevers; jij beschikt daarmee over de must-have projectmanagementcompetenties. Wij geloven erin dat je het beste leert door het te doen. Daarom ga je tijdens de IPMA-projectmanagementtrainingen direct aan de slag met herkenbare praktijksituaties. Je ontwikkelt kennis van zowel harde projectmanagementmethoden en -technieken als zachte vaardigheidsaspecten, die je direct gaat toepassen in je dagelijks werk. Je leert projectendoelen opstellen en projecten inrichten en uitvoeren. Bovendien bereidt deze training je optimaal voor op het officiële theorie-examen IPMA D ICB4.

De IPMA D-training van Computrain

De Computrain-training biedt een waardevol inzicht in jouw dagelijkse projectmanagementomgeving. De harde projectmanagementmethoden maar ook de softskills: van planning en risicomanagement tot leidinggeven, onderhandelen en conflictmanagement.

Na de projectmanagement D-training beschik jij over de kennis en skills van een vakkundige projectmanager! Je kunt de training zowel op locatie als vanuit huis via de virtual classroom volgen.
 
Aanmelden voor de IPMA D-training

Meer weten over IPMA D?

Wij denken graag met je mee! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 030 – 2 348 500, te whatsappen naar 06 – 10 16 32 89 of te mailen naar info@computrain.nl.

Wellicht ook interessant