Excel cursussen en trainingen

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Cursus Excel volgen bij Computrain: 20% productiviteitswinst

Iedereen werkt weleens met Excel, maar haalt u al het beste uit dit programma? Na een cursus Excel van Computrain kunt u deze vraag beantwoorden met ‘ja’. En of u nu nog maar weinig ervaring heeft met Excel of juist heel veel: een Excel cursus van Computrain zorgt ervoor dat u 20% procent productiviteitswinst behaalt bij het gebruik van Excel. Al onze Excel cursussen zijn specifiek afgestemd op uw behoefte, waardoor uw rendement optimaal is. Geen ingewikkeld technisch verhaal, maar een cursus die aansluit op uw praktijksituatie.

Breed aanbod aan Excel cursussen

Computrain biedt een zeer uitgebreid aanbod aan cursussen Excel, zoals de cursus Excel Basis, de verschillende cursussen Excel Advanced en de cursus Excel Expert. Het schema hieronder toont het modulaire aanbod van de Excel trainingen.

Officieel certificaat

Ook kunt u bij Computrain terecht voor de officiële Microsoft Office Specialist-certificering voor Excel. Computrain biedt zowel klassikale Excel cursussen aan als trainingen in het Studiecentrum waar u zelfstandig in uw eigen tempo werkt. Na afloop van een cursus ontvangt u een officieel certificaat.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain is officieel erkend als Microsoft Gold Learning Partner. Dit betekent dat u verzekerd bent van de beste Excel cursus die er is: de trainer voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Microsoft. Bovendien is het cursusmateriaal geschreven door onze eigen ervaren specialisten. 

Locaties door het hele land

Computrain biedt al zijn trainingen Excel meerdere keren per maand en op meerdere locaties door het gehele land klassikaal aan. Daarnaast heeft u toegang tot een online leeromgeving die alle informatie bevat die u nodig heeft en waar u met uw docent en medestudenten kunt communiceren. 

Gratis online assessment

Twijfelt u welke cursus u het beste kunt doen? Vul dan ons gratis online assessment in. Aan de hand van een aantal vragen krijgt u dan een cursusadvies.

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.