Privacy & Data Protection Foundation

Voor duidelijk inzicht in de omgang en het gebruik van persoonsgegevens

Cursusvorm

Klassikaal Dit is een leervorm waarbij je tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna je deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Vakgebieden

Business IT

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Ervaren en gecertificeerde trainers

Startgarantie Deze training gaat gegarandeerd van start. Kijk voor de startmogelijkheden in de planning.

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Privacywet- en regelgeving (onder andere de Wbp) is voor elk bedrijf van belang en er wordt steeds strikter op naleving gecontroleerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Het is dus belangrijk dat je organisatie daar op de juiste manier mee omgaat. In deze training krijg je een overzicht van de plichten die je organisatie heeft ten opzichte van de rechten van diegenen waarvan je persoonsgegevens verzamelt. Zodat je in je eigen omgeving adequaat advies kunt geven over hoe hiermee om te gaan.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met het verzamelen, bewerken of beheren van persoonsgegevens en die wil of moet weten hoe met persoonsgegevens moet worden omgegaan. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Medewerkers in een call center, helpdesk of administratieve afdeling
  • Alle soorten accountants
  • Financieel professionals

Aanpak

Doel van deze klassikale training is dat je kennis en vaardigheden ontwikkelt waarmee je organisaties optimaal kunt helpen met digitale beveiligingsvraagstukken. Na afloop van deze praktijkgerichte en boeiende training heb je kennis in alle facetten waar je mee te maken krijgt op het gebied van informatiebeveiliging. Ervaren en deskundige docenten informeren je over de meest recente ontwikkelingen binnen dit vakgebied.

Voorkennis

Voor deze training is geen bijzondere voorkennis vereist. Enige affiniteit met privacy, beleid en informatiebeveiliging verdient echter wel de voorkeur.

Studiemateriaal

In deze training wordt de meest actuele literatuur gebruikt. Tevens beschik je over onze online leeromgeving e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Privacy & Data Protection Foundation

Cursusvorm

Klassikaal Dit is een leervorm waarbij je tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna je deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Vakgebieden

Business IT

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Ervaren en gecertificeerde trainers

Startgarantie Deze training gaat gegarandeerd van start. Kijk voor de startmogelijkheden in de planning.