“De cursus Excel Advanced: Formules en Functies is echt een aanrader”

Jeroen Dolman is creditmanager. Hij merkt dat veel bedrijven gedegen kennis van Excel vragen. “Die kennis heb ik, maar bewijs dat maar eens tijdens bijvoorbeeld sollicitaties. Daarom volgde ik de cursus Excel Advanced: Formules en Functies. Met de kennis én een mooi certificaat versterk ik mijn toegevoegde waarde.”​

“Ik koos voor Computrain omdat zij ontzettend goed naar voren komen in recensies op diverse fora. Het is een gedegen, betrouwbare en waardevolle opleider. De Excel Advanced-cursus is dan ook echt een aanrader. Zelfs na mijn jarenlange ervaring met Excel kan ik nu slimmer werken. Dat levert mij veel tijdbesparing op.”

“Goede begeleiding op alle niveaus”

“Sommigen medecursisten hadden wat minder Excel-ervaring, maar de docent gaf goede begeleiding op alle niveaus. Hij pakte vragen feilloos op en stond daar waar hij nodig was. En de online leeromgeving e-Connect is echt een USP van Computrain. Ik kan zelfs nu nog opdrachten downloaden, thuis oefenen en mijn kennis up-to-date houden. Ik ben ontzettend tevreden.”

Lees het hele artikel in onze nieuwe editie van Update Magazine.

Haal jij al het beste uit Microsoft Excel?

In onze cursus Excel Advanced: Formules en Functies leer je tijdbesparende formules toe te passen. Naast deze training, bieden we daarnaast een compleet aanbod met aanvullende Excel trainingen.

Wellicht ook interessant