Windows Server certificering is terug!

Nadat Microsoft eerder dit jaar de Windows Server 2016 certificeringen uit het aanbod haalde, verdween de mogelijkheid om examens in Windows Server te doen. Wel zijn er sinds die tijd trainingen voor Windows Server 2019 zonder examenoptie, zoals bijvoorbeeld de training Windows Server 2019 Administration (WS-011).

Daar komt nu verandering in. Er is een nieuwe Microsoft Server certificering gelanceerd: Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associate. Voor deze certificering zijn twee examens nodig waarvoor Computrain vanaf januari 2022 de bijbehorende trainingen aanbiedt, natuurlijk inclusief examen, zoals je van ons gewend bent: 

  • Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure (AZ-800)
  • Configuring Windows Server Hybrid Advanced Services (AZ-801)

De focus van de AZ-800 training ligt op het beheer van het beheer van virtuele machines, netwerken en storage in on-premise en hybride infrastructuren, uiteraard inclusief Active Directory (AD) services. De AZ-801-training gaat vervolgens over security, high availability, migration, monitoring en troubleshooting. 

Voor iedereen die nu al meer wil leren over deze certificering en de bijbehorende trainingen organiseert Computrain als partner van LLPA op 9 december een gratis webinar, samen met Orin Thomas, auteur van meer dan 40 Microsoft Press boeken en Principal Hybrid Cloud Advocate bij Microsoft.

Schrijf je nu gratis in voor dit unieke webinar!