Projectmanagement trainingen en opleidingen

Agile projectmanagement-trainingen bij Computrain

Ben je een beginnende of ervaren projectmanager of -assistent? Dan vind je bij Computrain relevante trainingen en opleidingen op MBO- tot HBO Master-niveau. Je kunt...

> Lees meer over Projectmanagement trainingen

Agile projectmanagement-trainingen bij Computrain

Ben je een beginnende of ervaren projectmanager of -assistent? Dan vind je bij Computrain relevante trainingen en opleidingen op MBO- tot HBO Master-niveau. Je kunt...

> Lees meer over Projectmanagement trainingen

Agile projectmanagement-trainingen bij Computrain

Ben je een beginnende of ervaren projectmanager of -assistent? Dan vind je bij Computrain relevante trainingen en opleidingen op MBO- tot HBO Master-niveau. Je kunt...

> Lees meer over Projectmanagement trainingen

(Agile) Projectmanagement: 42 trainingen of opleidingen

Filters
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Toon alle startmomenten
Dag(deel)
Toon alle vakgebieden
STAP - budget
Studievorm/ leslocatie
Toon alle locaties
Duur
Toon alle opties

Klassikaal (20) Dit is een leervorm waarbij je tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna je deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

MBO-programma (1) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

HBO-programma (4) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Masteropleiding (2) De Masteropleidingen worden verzorgd door NCOI en duren 2 jaar als je 1 avondbijeenkomst per week of 1 dagbijeenkomst in de 2 weken volgt. De opleidingen bestaan uit verschillende (keuze)modules die je flexibel kunt volgen. Je rondt de opleiding af met het schrijven van een eindscriptie.

Masterclass (3) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

Masterprogramma (5) Een Masterprogramma is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van de Masterprogramma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

Trainingen (5) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Post-bachelor (1) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

Agile projectmanagement-trainingen bij Computrain

Ben je een beginnende of ervaren projectmanager of -assistent? Dan vind je bij Computrain relevante trainingen en opleidingen op MBO- tot HBO Master-niveau. Je kunt bij ons bijvoorbeeld alles leren over IT-projectmanagement in combinatie met de Agile manier van werken. Hierdoor kun je jouw projecten straks nog efficiënter oppakken. Bekijk hiervoor snel het complete aanbod op deze pagina.

Wat houdt Agile in?

Agile is een manier van denken, werken en organiseren. Dankzij de Agile manier van werken kunnen bedrijven gemakkelijk effectief inspelen op verandering. Een Agile transformatie houdt in dat de organisatie wendbaarder wordt, dankzij een flexibele strategie en multidisciplinaire teams, die werken in korte cycli. Door visueel te werken, kunnen andere teams gemakkelijk op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen het project. Er zijn verschillende frameworks waarmee de Agile werkwijze ten uitvoer kan worden gebracht, zoals Scrum en het Scaled Agile Framework (SAFe®).

Training Scrum Master

Met behulp van het Agile-framework Scrum kunnen teams op een flexibele manier software ontwikkelen. Als Scrum Master ben je verantwoordelijk van een goed verloop van het ontwikkelproces. De multidisciplinaire teams die jij aanstuurt werken in korte sprints met een vaste lengte van 1 tot 4 weken, waarna ze hun werk opleveren. Tijdens de praktijkgerichte en intensieve training Scrum Master worden alle aspecten van Scrum uitvoerig behandeld, zodat jij precies weet wat er van jou als Scrum Master verwacht wordt.

Bekijk de training Scrum Master

Training Leading SAFe®

Het Scaled Agile Framework (SAFe®) is een raamwerk dat bestaat uit verschillende methoden die organisaties meer Agile kunnen maken. Wil jij ontdekken wat de Lean Agile-principes en practices zijn binnen SAFe®?Dan kun je tijdens deze training leren hoe je een agile portfolio opbouwt en hoe je een agile transformatie leidt binnen een schaalbare organisatie. Na afloop maak je het examen SAFe® Agilist en weet je precies hoe je agile teams, programma’ s en portfolio’ s kunt ondersteunen.

Bekijk de training Leading SAFe®

Training SAFe® Product Management

Wil je ontdekken hoe SAFe® productmanagers, product owners, solution managers en epic owners het beste samen kunnen werken? Dan vormt deze training de ultieme verdieping op de training Leading SAFe®. Je leert hierbij alles over de rol van de productmanager en product owner en hoe je ervoor zorgt dat de klantbehoefte vervuld wordt.

Bekijk de training SAFe® Product Management

HBO Agile en Lean leadership

Wil je tot slot alles over de leiderschapsprincipes van Agile en Lean leren? Dan kunnen we je dit HBO-programma van harte aanbevelen. Binnen 3 maanden tijd leer je bijvoorbeeld hoe je projectteams kunt laten excelleren door ze meer vrijheid te geven, zonder dat je de grip op projecten verliest. Belangrijke vaardigheden waar je tijdens dit trainingsprogramma aan werkt zijn onder andere beïnvloeden, leiderschap en het begeleiden van veranderprocessen.

Bekijk HBO Agile en Lean leadership

Vrijblijvend persoonlijk advies

Weet je nog niet helemaal zeker welke training of opleiding bij jou past? Dan staan onze studieadviseurs klaar om met je mee te denken en om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ze bereiken door te bellen naar 030 - 2 348 500, te whatsappen naar 06 - 101 632 89 of door te mailen naar info@computrain.nl.