Algemeen

Algemeen

Benut jouw opleidingsbudget!

Start in 2024 je opleiding met jouw opleidingsbudget. Uit onderzoek blijkt dat 53% van het opleidingsbudget bij bedrijven niet wordt benut. De IT-sector is booming en het hebben van digitale vaardigheden is een must in deze snel veranderende digitale wereld. Dus waarom dan niet nu je opleidingsbudget inzetten om je digitale kennis te verbeteren? Je Opleidingsbudget vervalt 31 december, dus wees er op tijd bij en schrijf je snel in.

Het is belangrijk om bij te blijven op het gebied van IT en digitalisering en maakt het hierbij niet uit of de IT-sector jouw vakgebied is of dat IT alleen een rol binnen jouw vakgebied speelt. Actuele kennis van IT kan je namelijk mooie kansen bieden. Zeker als je hiervoor gebruik kunt maken van het opleidingsbudget dat je van je werkgever krijgt. Laat deze kans dan ook niet aan je voorbij gaan en benut jouw opleidingsbudget voor het volgen van een IT-opleiding of -training

Welke opleiding moet ik dan volgen? 

Binnen ons aanbod vind je opleidingen en trainingen voor zowel gebruikers van IT-oplossingen, als voor professionals die dagelijks aan innovatieve IT-oplossingen werken. Veel trainingen maken bovendien onderdeel uit van een compleet programma, waarmee we je in korte tijd op kunnen leiden tot een echte expert binnen een bepaald onderwerp. 

Je kunt het opleidingsbudget van jouw werkgever benutten voor iedere training of opleiding uit ons aanbod, zolang het binnen je budget valt. Of IT nog volledig onbekend terrein voor je is of dat je al jaren werkzaam bent in een IT gerelateerde functie maakt hierbij niet uit, er is altijd iets binnen ons aanbod te vinden dat bij jouw carrière past. Onze opleidingsadviseurs helpen je bovendien graag bij het maken van je keuze

Hieronder vind je een kleine greep uit onze meest populaire trainingen:

Boek via jouw opleidingsportal, onze website, of na een telefonisch studieadvies 

Het boeken van een van onze opleidingen en trainingen is snel en gemakkelijk. Welke manier voor jou het beste werkt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maakt jouw werkgever bijvoorbeeld gebruik van een opleidingsportal, zoals Bloomville, dan klik je daar gewoon de opleiding aan die je bij ons wilt volgen. Wanneer je werkgever geen portal aanbiedt, dan kan je ook een boeking maken via onze website of telefonisch via onze opleidingsadviseurs. 

Als je van jouw werkgever nog niet op locatie mag trainen, dan is dat vaak geen enkel probleem. Onze Virtual Classroom is namelijk standaard een mogelijkheid bij bijna al onze trainingen. Wil je hier gebruik van maken, dan vink je de Virtual Classroom gemakkelijk aan als locatie tijdens het maken van je boeking. Mocht je vragen hebben over de inhoud van een opleiding of training, de vorm, doorgang of iets anders, schroom dan niet om even contact op te nemen met een van onze adviseurs. 

Klassikaal, E-Learning & Virtueel 

Op onze fysieke trainingslocaties kan je klassikaal onderwijs kan volgen. Daarnaast bieden we ook trainingen via Virtual Classroom aan en hebben we een groot aantal online E-Learnings in ons aanbod. Op die manier kan je ons onderwijs volgen zoals jij dat wilt. Neem snel een kijkje in het opleidingsportal van jouw werkgever of bekijk het complete aanbod op onze website. Hopelijk tot snel bij één van onze trainingen.