Excel cursus online

Wil jij met Microsoft Excel leren werken aan de hand van een online cursus? Dan ben je bij Computrain aan het juiste adres. Bij ons kan je namelijk altijd leren op de manier die het best bij jou past. Naast onze klassikale Excel-cursussen, bieden we de meest populaire cursussen uit ons aanbod daarom ook On Demand aan, als e-learning. Wanneer je voor een Excel On Demand cursus kiest, dan kun je leren waar en wanneer je wilt. Het enige wat je nodig hebt, is een computer met een internetverbinding.

Bekijk hier het volledige Excel cursusaanbod.

Leer online met behulp van officieel lesmateriaal

Omdat Computrain Microsoft Gold Learning Partner is, ben jij ervan verzekerd dat al onze online lessen voldoen aan de strenge eisen die Microsoft daaraan stelt. Wanneer je een online Excel cursus bij ons volgt, ben je bijvoorbeeld altijd gegarandeerd van het meest up-to-date lesmateriaal. De online lessen bestaan uit video’s waarin de stof uitgebreid wordt behandeld en uit oefeningen die je binnen de online leeromgeving uitvoert. Vervolgens kun je jouw kennis toetsen met behulp van een aantal assessments. Bij iedere Excel On Demand cursus krijg je drie maanden toegang tot het online lesmateriaal, je bepaalt dus helemaal zelf het tempo waarin je de cursus volgt.

Wat leer je tijdens een online Excel cursus bij Computrain?

De Excel trainingen die wij als online cursus aanbieden, zijn beschikbaar op verschillende niveaus. Zowel beginners, gevorderden als experts kunnen daarom een online Excel training bij ons volgen. Zo leer je tijdens een cursus voor beginners vooral de basisfunctionaliteiten van Excel benutten, terwijl gevorderden aan de slag gaan met functies die ervoor zorgen dat zij binnen no-time productiever zullen zijn binnen het spreadsheetprogramma. Voor gebruikers op expert-niveau hebben wij zelfs een aantal online trainingen uit het officiële cursusprogramma van Microsoft beschikbaar. Tijdens deze expert-cursussen kun je data leren analyseren met behulp van Excel.

Benieuwd wat jouw niveau van Excel is? Doe dan de gratis Office keuzetest!.

Excel cursussen bij Computrain

Computrain heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot dé IT-opleider van Nederland. Dit houdt in dat we meer dan 850 trainingen, cursussen en opleidingen aanbieden op het gebied van IT. Voor gebruikers van Microsoft Office hebben we diverse klassikale en online trainingen beschikbaar. Bijvoorbeeld op het gebied van Word, Excel, PowerPoint en SharePoint. Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor jou en jou collega? Kijk dan hier voor meer informatie over onze InCompany mogelijkheden.