Data Science

Over Data Science

Data Science gaat verder dan het beoordelen van bestaande data en deze vertalen naar bedrijfsdoelstellingen. Waar een data-analist...

Lees meer..

Over Data Science

Data Science gaat verder dan het beoordelen van bestaande data en deze vertalen naar bedrijfsdoelstellingen. Waar een data-analist gebruikmaakt van historische data, maakt de data scientist gestructureerde en ongestructureerde data geschikt om hiermee voorspellende analyses uit te kunnen voeren. Dit doet hij samen met de data engineer. Ze extrapoleren data en weten welke toepassingen...

Lees meer..

Over Data Science

Data Science gaat verder dan het beoordelen van bestaande data en deze vertalen naar bedrijfsdoelstellingen. Waar een data-analist gebruikmaakt van historische data, maakt de data scientist gestructureerde en ongestructureerde data geschikt om hiermee voorspellende analyses uit te kunnen voeren. Dit doet hij samen met de data engineer. Ze extrapoleren data en weten welke toepassingen en algoritmes er voorhanden zijn om aan te passen voor het beoogde doel. De laatste jaren maakt de data scientist steeds vaker gebruik van machine learning en artificial intelligence. De rol van...

Lees meer..

Data Science: 19 trainingen of opleidingen

Klassikaal (13) Dit is een leervorm waarbij je tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna je deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

MOC On Demand (3) MOC On Demand is een combinatie van officiële Microsoft (online) leermiddelen waarmee je jezelf optimaal voorbereidt op het examen. Alle materialen zijn 24/7 beschikbaar en ontwikkeld door de experts van Microsoft zelf. Met MOC On Demand leer je in jouw eigen tempo, wanneer en hoe het je het beste uitkomt.

Masterclass (2) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

Executive Master (1) Met een Executive Master verdiep en/of verbreed je je kennis op Masterniveau. Met dit programma ontwikkel je vaardigheden op het hoogste niveau. Een Executive Master wordt niet formeel afgerond met een officieel erkend diploma, maar met een certificaat of een instituutsdiploma.

Over Data Science

Data Science gaat verder dan het beoordelen van bestaande data en deze vertalen naar bedrijfsdoelstellingen. Waar een data-analist gebruikmaakt van historische data, maakt de data scientist gestructureerde en ongestructureerde data geschikt om hiermee voorspellende analyses uit te kunnen voeren. Dit doet hij samen met de data engineer. Ze extrapoleren data en weten welke toepassingen en algoritmes er voorhanden zijn om aan te passen voor het beoogde doel. De laatste jaren maakt de data scientist steeds vaker gebruik van machine learning en artificial intelligence. De rol van de data scientist beperkt zich niet tot kennis van data en databases. De data scientist heeft ook statische vaardigheden nodig.

Voor wie zijn onze cursussen data science?

Je wilt of bent als data scientist aan de slag en je wilt je kennis op dit gebied verder uitbreiden en verdiepen, bijvoorbeeld in Python of R en van machine learning en/of deep learning en artificial intelligence.

Wat doet een data scientist?

Een data scientist, ook bekend als datamanager of statisticus, begeleidt data science-projecten van begin tot eind. De data scientist verwerkt data, ontwerpt voorspellende modellen en presenteert de resultaten. De belangrijkste vaardigheden van de data scientist zijn wiskunde, programmeren en communicatie. Veelgebruikte technieken en tools zijn SQL, Python en R.

Leer alles over data science bij Computrain

Bij Computrain kun je alles leren over het werken met grote datasets en de programmeertalen die je hiervoor kunt gebruiken. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van een geschikte training, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.