Data Science

Over Data Science

Data Science gaat verder dan het beoordelen van bestaande data en deze vertalen naar bedrijfsdoelstellingen. Waar een data-analist...

Lees meer..

Over Data Science

Data Science gaat verder dan het beoordelen van bestaande data en deze vertalen naar bedrijfsdoelstellingen. Waar een data-analist gebruikmaakt van historische data, maakt de data scientist gestructureerde en ongestructureerde data geschikt om hiermee voorspellende analyses uit te kunnen voeren. Dit doet hij samen met de data engineer. Ze extrapoleren data en weten welke toepassingen...

Lees meer..

Over Data Science

Data Science gaat verder dan het beoordelen van bestaande data en deze vertalen naar bedrijfsdoelstellingen. Waar een data-analist gebruikmaakt van historische data, maakt de data scientist gestructureerde en ongestructureerde data geschikt om hiermee voorspellende analyses uit te kunnen voeren. Dit doet hij samen met de data engineer. Ze extrapoleren data en weten welke toepassingen en algoritmes er voorhanden zijn om aan te passen voor het beoogde doel. De laatste jaren maakt de data scientist steeds vaker gebruik van machine learning en artificial intelligence. De rol van...

Lees meer..

Data Science: 19 opleidingen

Filters

Filter

Klassikaal (14) Dit is een leervorm waarbij je tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna je deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Masteropleiding (1) De Masteropleidingen worden verzorgd door NCOI en duren 2 jaar als je 1 avondbijeenkomst per week of 1 dagbijeenkomst in de 2 weken volgt. De opleidingen bestaan uit verschillende (keuze)modules die je flexibel kunt volgen. Je rondt de opleiding af met het schrijven van een eindscriptie.

Masterclass (2) Een Masterclass van Computrain draait altijd om een bepaald thema, bijvoorbeeld IT Governance of Cloud Computing en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Een Masterclass kan mogelijk vrijstelling opleveren in een volledige Masteropleiding van NCOI.

Anderen bekeken ook

1 Python voor Data Science

€ 2.595,00
Klassikaal
5 dagen

2 Data Scientist

€ 3.395,00
Klassikaal
3 maanden

3 Data Science Fundamentals

€ 645,00
Klassikaal
1 dag

4 Masterclass Data Science

€ 3.474,00
Masterclass
3 maanden

5 Intro Big Data, BI en Data Science

€ 645,00
Klassikaal
1 dag
Bekijk alle Data Science opleidingen

Over Data Science

Data Science gaat verder dan het beoordelen van bestaande data en deze vertalen naar bedrijfsdoelstellingen. Waar een data-analist gebruikmaakt van historische data, maakt de data scientist gestructureerde en ongestructureerde data geschikt om hiermee voorspellende analyses uit te kunnen voeren. Dit doet hij samen met de data engineer. Ze extrapoleren data en weten welke toepassingen en algoritmes er voorhanden zijn om aan te passen voor het beoogde doel. De laatste jaren maakt de data scientist steeds vaker gebruik van machine learning en artificial intelligence. De rol van de data scientist beperkt zich niet tot kennis van data en databases. De data scientist heeft ook statische vaardigheden nodig.

Voor wie zijn onze cursussen data science?

Je wilt of bent als data scientist aan de slag en je wilt je kennis op dit gebied verder uitbreiden en verdiepen, bijvoorbeeld in Python of R en van machine learning en/of deep learning en artificial intelligence.

Wat doet een data scientist?

Een data scientist, ook bekend als datamanager of statisticus, begeleidt data science-projecten van begin tot eind. De data scientist verwerkt data, ontwerpt voorspellende modellen en presenteert de resultaten. De belangrijkste vaardigheden van de data scientist zijn wiskunde, programmeren en communicatie. Veelgebruikte technieken en tools zijn SQL, Python en R.

Leer alles over data science bij Computrain

Bij Computrain kun je alles leren over het werken met grote datasets en de programmeertalen die je hiervoor kunt gebruiken. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van een geschikte training, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.