Speciaal voor jou, gewaardeerde alumnus!

Van harte gefeliciteerd met het succesvol afronden van jouw ontwikkeling! Speciaal voor jou als oud-student hebben we een omgeving gecreëerd om je te ondersteunen in jouw digitale groei. Hier houden we je graag op de hoogte van relevante digitale ontwikkelingen en groeikansen speciaal voor jou. We kijken ernaar uit om jouw reis na het leertraject te blijven volgen en ondersteunen. 

Laat je inspireren door onze webinars 

Blijf in de digitale flow! Ontdek tijdens onze webinars de nieuwste tools en processen die jouw werk makkelijker maken. Verbeter je workflows, verhoog je productiviteit en boost je creativiteit. Mis onze nieuwe webinars niet. Bekijk de agenda en blijf up-to-date.  

Naarmate de technologie evolueert, verandert ook de manier waarop we werken. Microsoft Copilot loopt voorop in deze transformatie. In het webinar Copilot for Microsoft 365 ga je zien hoe Copilot je in staat stelt om taken met ongekende snelheid en efficiëntie uit te voeren. Ervaar als een van de eersten de innovatieve mogelijkheden van Copilot.

Hoor wat andere oud-studenten vinden!

Iedere student doorloopt zijn eigen leertraject. Wil jij horen hoe anderen deze reis hebben ervaren? Laat je inspireren door onze oud-studenten en ontdek hoe Computrain heeft bijgedragen aan hun professionele groei. Deel jij ook jouw verhaal met ons? Wij willen jouw inspirerende verhaal heel graag delen met anderen. 

Leading SAFe® (Klassikaal)

“Het was een fijne opleiding met een kundige docent. Ik heb er in ieder geval echt een hoop opgestoken. Er was sprake van een groot verschil in startkennis wat maakte dat ik af en toe afhaakte. Hoewel er een stevige kennis van Agile/Scrum wordt gevraagd voorafgaand aan de cursus is hier kennelijk niet op getoetst, want er kwamen een hoop vragen over.” 

Anoniem – 09-02-2024 – 8/10 

R voor Data Science

“R voor Data Science was een leerzame, relevante en inspirerende training. De vriendelijke en geduldige trainer liet de uitleg en voorbeelden goed aansluiten bij mijn werkpraktijk. De basis is gelegd, nu door.” 

Anoniem – 12-02-2024 – 7/10 

Training Artificial Intelligence (AI)

“Ik vond het een prima training, het sloot goed aan bij mijn verwachtingen. Ik kan het gebruiken in mijn werk om collega's te informeren en adviseren en om het bedrijf waar ik werk te voorzien van de nodige guidance.” 

Anoniem – 16-02-2024 – 8/10

Jouw persoonlijke roadmap 

Iedere alumnus is uniek en belangrijk voor ons. Om deze reden hebben we voor verschillende rollen een roadmap opgesteld, waarin jij precies ziet wat voor jou het beste ontwikkelpad is. Ontdek deze routes en laat je inspireren op AI Academy en Data Academy. 

Vrijstellingen en subsidies 

Verken de mogelijkheden op het gebied van vrijstellingen, subsidies en financieringsregelingen. Klik hier voor meer informatie en optimaliseer jouw financiële mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor verdere details. 

Advies voor een vervolgstudie  

Heb je vragen met betrekking tot een van onze trainingen of opleidingen? Wij staan klaar om je te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op voor een informatief gesprek waarin we je vragen kunnen beantwoorden en je kunnen voorzien van gepersonaliseerd advies om ervoor te zorgen dat jouw leerervaring bij ons optimaal aansluit op jouw verwachtingen en ambities. 

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf maandelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data, kunstmatige intelligentie, IT-beheer, Office & Adobe, en projectmanagement. Ontvang bovendien exclusieve informatie over onze recent gelanceerde trainingen en blijf up-to-date met de nieuwste inzichten en trends in deze vakgebieden.

Schrijf je in!

Volg je ons al op social media?