Algemeen

Algemeen

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Vanaf Schiphol/Amsterdam:
Volg de A1 richting Amersfoort tot aan het knooppunt Eemnes. Hier neem je de afslag Hilversum en kom je op de A27. Je neemt afrit 33 'Hilversum'. Bij de eerste stoplichten ga je rechtdoor. Je rijdt nu op het Oostereind. Bij de volgende stoplichten ga je linksaf (afslag Arena). Je neemt de eerste weg naar links. Het kantoor van Computrain is gevestigd in het pand van NCOI Groep en is aan de linkerkant.

Vanaf Utrecht:
Je volgt de A27 richting Hilversum. Je neemt afrit 33 'Hilversum'. Bij de eerste stoplichten ga je rechtdoor. Je rijdt nu op het Oostereind. Bij de volgende stoplichten ga je linksaf (afslag Arena). Je neemt de eerste weg naar links. Het kantoor van Computrain is gevestigd in het pand van NCOI Groep en staat aan de linkerkant.

Vanaf Den Haag:
Je volgt de A12 richting Utrecht. Ter hoogte van Utrecht volg je de A27 richting Hilversum. Je neemt afrit 33 'Hilversum'. Bij de eerste stoplichten ga je rechtdoor. Je rijdt nu op het Oostereind. Bij de volgende stoplichten ga je linksaf (afslag Arena). Je neemt de eerste weg naar links. Het kantoor van Computrain is gevestigd in het pand van NCOI Groep en staat aan de linkerkant.

Vanaf Amersfoort:
Je volgt de A1 richting Amsterdam tot aan het knooppunt Eemnes. Hier neem je de afslag Hilversum en kom je op de A27. Je neemt afrit 33 'Hilversum'. Bij de eerste stoplichten ga je rechtdoor. Je rijdt nu op het Oostereind. Bij de volgende stoplichten ga je linksaf (afslag Arena). Je neemt de eerste weg naar links. Het kantoor van Computrain is gevestigd in het pand van NCOI Groep en staat aan de linkerkant. Het parkeerterrein bereik je via de slagboom.

Parkeren
Het parkeerterrein bereik je via de slagboom.
Je kunt parkeren aan de achterkant van het gebouw in de vakken met de borden: Bezoekers NCOI Groep.

Openbaar vervoer
Per trein (naar station Hilversum Sportpark):
Als je van de richting Almere, Weesp, Hilversum of Amsterdam komt steek je eerst het spoor over, reizigers van de richting Utrecht bevinden zich al aan de goede kant van het spoor. Het is ongeveer 10 minuten lopen. Vervolgens loop je richting het tankstation Esso. Je loopt tussen het tankstation en het ROC van Amsterdam afdeling Gooi & Vechtstreek door. Hier stopt de verharde weg, je steekt een onverhard plein over. Na ca. 100 meter loop je weer op een weg. Deze volg je met de bocht mee naar rechts en je loopt rechtdoor. Aan jouw rechterhand zie je een sportcomplex. Je neemt na het passeren van dit sportcomplex de eerste weg rechts (Marathon). Het kantoor van Computrain is gevestigd in het pand van NCOI Groep en staat ca.150 meter verderop aan jouw linkerhand.

Per bus:
• Met buslijn 100 vanaf Hilversum NS richting Bussum
• Met buslijn 156 vanaf Hilversum NS richting Almere

Je stapt uit bij de halte Arenapark. Je loopt met de bocht mee naar rechts. Het kantoor van Computrain is gevestigd in het pand van NCOI Groep. Dit staat ca. 50 m. verderop aan de linkerkant.