Een cursus PMO, P3O, MSP of MoP volgen bij Computrain

Computrain biedt verschillende cursussen op het gebied van programma- en portfoliomanagement aan voor iedereen die betrokken is bij projecten. Denk aan Project Management Office (PMO®), Portfolio Programme en Project Offices (P3O®), Managing Succesful Programmes (MSP®) en Management of Portfolios (MoP®). Ons aanbod bevat zowel cursussen voor projectmedewerkers als zeer ervaren projectmanagers.

Voor elk project een passende cursus

Werkt u als projectmedewerker of -coördinator binnen een PRINCE2®- of IPMA©-projectorganisatie en heeft u nog maar weinig ervaring met het werken in projecten? Dan is de zeer praktijkgerichte cursus PMO Foundation een goede keuze. In deze cursus leert u, onder begeleiding van docenten met veel kennis van PRINCE2 en IPMA, hoe u het projectteam kunt ondersteunen, hoe u rapportages opstelt en hoe u de communicatie rondom de projecten verzorgt.

Voor mensen die meer ervaring hebben met projecten, zijn er cursussen MSP, MoP en P3O. MSP sluit perfect aan op PRINCE en geeft inzicht in het beheren van meerdere projecten binnen een programma. Als u te maken heeft met een grootschalig verandertraject binnen uw organisatie, dan kunt in de cursus Management of Portfolios (MoP®) leren hoe u deze verandering tot een succes kunt maken. Wilt u leren hoe u een portfolio-, programma- en projectbureau inricht binnen een organisatie? Dan is PSO® Foundation of PSO® Practitioner de aangewezen cursus voor u.

Computrain: geaccrediteerd door APMG®

Computrain is door het toonaangevende exameninstituut APMG® officieel erkend als Accredited Cursus Organisation (ATO). Hierdoor heeft u de garantie dat de cursussen aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen en perfect aansluiten bij de externe exameneisen. Bekijk hieronder het volledige aanbod cursussen programma- en portfoliomanagement.

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.