Blijf uw concurrent voor met Business Intelligence

Gegevens verzamelen, omvormen in informatie en deze informatie vervolgens weer omzetten in kennis, met als doel uw strategische bedrijfsdoelstellingen te bereiken en uw concurrent voor te blijven. Dat is Business Intelligence (BI). Komt u op uw werk met Business Intelligence in aanraking en wilt u zich hier meer in verdiepen? Dan bent u bij Computrain aan het juiste adres.

Voor beginnende en ervaren BI-ontwikkelaars

Voor wie Business Intelligence nieuw is, is er de cursus Introductie Business Intelligence, waarin uitgebreid ingegaan wordt op de vakterminologie en de mogelijke problemen waar u tegenaan kunt lopen bij het implementeren van BI. In de SharePoint-cursussen doet u de kennis op die u nodig heeft om te kunnen werken met alle aan SharePoint business intelligence gerelateerde services. Wilt u Business Intelligence Solutions opzetten en implementeren door middel van Microsoft SQL Server 2012? Dan is de cursus Designing Business Intelligence Solutions with Microsoft SQL Server 2012 (MOC20467) echt iets voor u. Na afloop van deze cursus ontvangt u het officiële Microsoft-certificaat. Wilt u Microsoft Certified Solutions Expert (MSCE): Business Intelligence willen worden? Dan is het certificeringsprogramma MSCE: Business Intelligence interessant voor u.

Cursuslocaties door het hele land

Computrain-cursussen zijn op locaties door het hele land te volgen. Zo weet u zeker dat er altijd een cursus bij u of uw werk in de buurt is. Bekijk hieronder het aanbod cursussen Business Intelligence van Computrain.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren