Masterclass Privacy & Cybersecurity

Cyberaanvallen voorkom je niet, maar wat doe je om de risico’s te beheersen? En hoe houd je daarbij rekening met de GDPR? Neem een kijkje in de wereld van een cybercrimineel en ontdek hoe jij jouw digitale veiligheid vergroot: kom donderdag 23 januari 2020 naar de Masterclass Privacy & Cybersecurity in Utrecht. Tijdens deze avond vertelt cybersecurity-expert Dave Maasland van ESET je alles over cybercriminaliteit, bedrijfsrisico’s, cyberbeveiliging en de privacywetgeving.

Met de toename van digitale informatie neemt ook de cybercriminaliteit toe. Door cyberaanvallen, hacks, datalekken, fraude en misbruik is onze data niet altijd meer veilig. Dat maakt onze samenleving en de voortgang van jouw business kwetsbaar. Waarom vinden hackers gevoelige informatie interessant? Hoe dringen ze in no time binnen in computersystemen? Als je de werkwijze en belangen van hackers begrijpt, kun je cyberrisico’s beter beheersen.

Aanmelden

Ontdek de beste beveiligingsstrategie

Wat doe je als een kwaadwillende zijn pijlen op kwetsbare, kritieke bedrijfsprocessen richt, vertrouwelijke informatie steelt of belangrijke bedrijfsinformatie manipuleert? Wat is de beste strategie en zijn de maatregelen effectief? Tijdens de Masterclass Privacy & Cybersecurity vertelt Dave Maasland over innovatieve oplossingen voor overheden, kritieke infrastructuren, banken en grote ondernemingen wereldwijd.
 
Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Schrijf je dus snel in voor de Masterclass Privacy & Cybersecurity op donderdag 23 januari, dan houden wij een stoel voor je vrij.

Masterclass Privacy & Cybersecurity

Wanneer: donderdag 23 januari 2020
Hoe laat: 18.00 - 21.30 uur
Waar: BCN Utrecht CS (Catharijnesingel 48)
Kosten: € 195,- exclusief btw

Programma van de Masterclass Privacy & Cybersecurity

18.00 - 19.00 uur     

Inloop met soep en luxe broodjes

 

19.00 - 20.00 uur

Masterclass Privacy & Cybersecurity, deel 1: 

  • De voor- en nadelen van de digitalisering
  • Cybercriminaliteit: wat is de handelswijze van een hacker of cybercrimineel?
  • Wat zijn de bedrijfsrisico’s?

20.00 - 20.30 uur

Pauze

 

20.30 - 21.30 uur
 

Masterclass Privacy & Cybersecurity, deel 2:

  • Cyberbeveiliging: intelligence, preventie, detectie en respons
  • Wetgeving rondom privacy en cyberbeveiliging
  • Strategie cyberbeveiliging, meer dan techniek
 

21.30 uur

Afsluiting

Aanmelden

Hulp nodig?

Heb je een vraag of heb je behoefte aan een vrijblijvend studieadvies? Dan helpen we je graag vooruit. Neem gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.