Excel cursussen en trainingen

Kies één van de programma's

Excel BasisExcel AdvancedExcel ExpertExcel CertificeringAlle Excel trainingenExcel 2013

Klassikaal (8)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Studiecentrum (21)

In deze leervorm maakt u in ons studiecentrum in uw eigen tempo en zelfstandig oefeningen voor o.a. Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De instructies worden via (Nederlands- en Engelstalige) geluidsfragmenten en een studieboek gegeven. Er is een gecertificeerde docent aanwezig om aanvullende vragen te beantwoorden.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Cursus Excel volgen bij Computrain: de beste Microsoft Excel-cursussen van Nederland

Computrain biedt de beste Excel cursussen aan in verschillende trainingsvormen door heel Nederland. Wij bieden praktijkgerichte Excel cursussen op verschillende niveaus en voor verschillende versies van Excel. Elke Excel cursus wordt verzorgd door een zeer ervaren Excel-trainer van Computrain. Of u nu pas begint met Excel, of dat u al jaren werkt met Excel, Computrain heeft voor elke gebruiker een zeer compleet aanbod in Excel cursussen.

Een cursus Excel Basis is een goed startpunt voor minder ervaren Excel-gebruikers. De cursussen Excel Advanced bieden diepgaande kennis van de meer geavanceerde mogelijkheden van Excel. Na het volgen van een Excel Expert-cursus kent het spreadsheetprogramma geen geheimen meer voor u. 

Ook kunt u bij Computrain terecht voor de officiële Microsoft Office Specialist certificering voor Excel. Computrain biedt zowel klassikale Excel cursussen aan als trainingen in het Studiecentrum waar u zelfstandig in uw eigen tempo de mogelijkheden van Excel leert gebruiken. Na afloop van iedere cursus ontvangt u een officieel certificaat.
 

Doe de Excel cursus die past bij uw doelstelling

Het schema hieronder toont het modulaire aanbod van de Excel trainingen. U kunt zich inschrijven voor de cursus die aansluit op uw kennisniveau en -behoefte. Bespaar dagelijks tijd door efficiënter te werken en Excel effectiever te gebruiken.

Heeft u de juiste voorkennis om aan een cursus deel te nemen?

Voor iedere cursus is bepaalde voorkennis vereist. U leest daarover bij de beschrijving van iedere cursus. U kunt ook een gratis online assessment doen, waarbij u aan de hand van een aantal vragen een cursusadvies krijgt.
 

Een klassikale cursus of zelfstudie in het studiecentrum?

In de klassikale Excel cursussen legt een ervaren docent de onderwerpen uit en demonstreert de mogelijkheden. Daarna oefent u wat er uitgelegd is in speciaal op het onderwerp toegesneden oefeningen. Tijdens de klassikale cursussen is er ruimte om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen.

In het studiecentrum gaat u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag. Via e-learning modules kunt u precies die onderwerpen oefenen die nog onbekend zijn of die u minder beheerst. De begeleider in het studiecentrum heeft ervaring met de leermethode en kent Excel goed.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Computrain studiegids aan.
Aanvragen