Microsoft Dynamics CRM trainingen en cursussen

Aan de slag met een Microsoft Dynamics CRM training

In een Microsoft Dynamics CRM 2011 of 2013 training bij Computrain leert u werken met Microsofts professionele software op het gebied van relatiebeheer/relatiemanagement, sales management, marketing automation, service management en service scheduling.

Dynamics CRM 2011 kent twee versies (online en on premises) en maakt onderdeel uit van de Microsoft Dynamics-lijn met ERP- en CRM-softwareapplicaties.


Uitgebreid MOC-aanbod Microsoft Dynamics CRM trainingen

Met een Dynamics CRM training bij Microsoft Gold Learning partner Computrain bent u verzekerd van officieel Microsoft-cursusmateriaal (MOC) en begeleiding van een Microsoft Certified Trainer (MCT).

Ga in op de mogelijkheden van CRM 2011 Installation & deployment en CRM Customization & configuration waarin u leert Microsoft Dynamics CRM succesvol uit te rollen binnen uw organisatie. Heeft u geen tot weinig ervaring met Microsofts relatiebeheersoftware? Kies dan de CRM 2011 introductietraining. Via theorie en praktische oefeningen bereidt u zich optimaal voor op het afsluitende examen.

Sales management en service management met CRM

Ook op het vlak van sales en service managementsoftware kunt u bij Computrain terecht. In de level 200 MOC-training sales management leert u werken met de product catalog en sales order processing. Bovendien gaat u dieper in op de analyse, reporting en het stellen van salesdoelen.

Met de MOC-cursus service management verdiept u zich in het werken met o.a. cases, contracts, knowledge base, teams en queues. Ook service management reporting en analyse maken deel uit van deze cursus.

Met het uitgebreide Dynamics-trainingsaanbod bestudeert u dan ook alle facetten van Microsofts customer relationship management-software.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Expertisecentrum

In deze leervorm bestudeert u zelfstandig de lesstof en maakt u verschillende labs en oefeningen.U  bepaalt zelf welke onderwerpen extra aandacht krijgen of juist overgeslagen kunnen worden. Met vragen en praktijkcases kunt u terecht bij de gecertificeerde docent.  Met uw gelijkgestemde medecursisten kunt u zo nodig de lesstof bespreken.