MCPtrainer

MCPtrainer: Cursusdagen, zelfstudie én online training

Met MCPtrainer krijgt u één dag per twee weken of één avond per week les. Een MCPtrainer is dus uitermate geschikt wanneer u zich wilt certificeren, maar niet gemakkelijk meer dagen achtereen op het werk gemist kunt worden.

Met een MCPtrainer koopt u in één keer de totaalbundel die kan opleiden tot één van de certificeringen Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) of Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) of een enkel Microsoft-examen.

De voordelen van een MCPtrainer

-  Klassikale training
-  Avond, weekend of overdag
-  Examens en slagingsgarantie
-  Officiële Microsoft e-Learning
-  MeasureUp oefen-examens
-  Zeer aantrekkelijke prijs

Word Microsoft Certified Professional; 100% slagingsgarantie

Deze blended training leunt op een gouden driehoek: uw cursusdagen (CLASStrainer), zelfstudie (SELFtrainer) en uw Online training (Etrainer). CLASStrainer: Het onderwijs tijdens de cursusdagen is bijzonder intensief. U concentreert zich op de grote problemen en praktijkoefeningen als u bij uw docent bent. U lost de meer eenvoudige taken zelf op, terwijl u continu kunt terugvallen op uw studieplan of de individuele feedback die u steeds van uw docent ontvangt.

In de periode tussen de laatste klassikale cursusdag en het examen kunt u proefexamens uitvoeren om zo precies op tijd klaar te zijn voor het examen. Het is niet verplicht het examen te doen, maar het is natuurlijk wel de beste manier om aan uw werkgever te laten zien dat u de leerdoelen van de cursus heeft behaald. Wij garanderen dat u slaagt. En als u onverhoopt niet slaagt, dan nemen wij de kosten van een nieuw examen voor onze rekening. Het enige dat wij vragen is dat u alle cursusdagen bijwoont, u zich precies aan het studieplan houdt en uiteraard dat u ondertussen de oefenexamens doet.

Studiegids aanvragen

Studiegids aanvragen

Blijf uzelf ontwikkelen op ICT-gebied

Studiegids aanvragen

Referenties

KLM Gedurende onze relatie zijn onze medewerkers op uitstekende wijze voorzien van de benodigde kennis op het gebied van Microsoft Office. ... - Hans Neesen

Lees het complete verhaal