Bootcamp trainingen en cursussen

Bootcamp bij Computrain: Een flexibele manier van leren

Een bootcamp is een combinatie van zelfstudie en klassikaal leren. Het onderdeel zelfstudie zorgt ervoor dat iedere cursist bij aanvang van de klassikale dagen start met hetzelfde kennisniveau.

Deze flexibele leervorm is ook ideaal wanneer u al veel kennis heeft, maar alleen nog de puntjes op de i mist om te kunnen certificeren, zonder dat u afgeremd wordt door het kennisniveau van de andere cursisten.

Voordelen van een Bootcamp

-  Zelfstudie + klassikale training
-  Examens en slagingsgarantie
-  Officiële Microsoft e-Learning
-  MeasureUp-oefenexamens
-  Begeleiding door een persoonlijke programmacoördinator
-  24/7 Technische helpdesk
-  Laagste prijs
 


Behaal uw Microsoft MCSA- of MCSE-certificering

Met een bootcamp koopt u in één keer de totaalbundel die kan opleiden tot één van de certificeringen Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) of Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE), maar u kunt een bootcamp ook per examen kopen.

De bootcamp is een combinatie van zelfstudie onder begeleiding van een mentor en van klassikaal leren. Voordat de klassikale training start, maakt u zich de stof eerst eigen via zelfstudie. Deze periode duurt afhankelijk van uw voorkennis ongeveer 6 weken.

Verkort uw studietijd; 100% slagingsgarantie

Vanaf het moment dat u start, beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u gemakkelijk communiceren met de mentor, docent en de overige deelnemers. Ook beschikt u over officieel Engelstalig Microsoft e-Learningmateriaal, MeasureUp-oefenexamens en een Microsoft Pressboek.

De klassikale training bestaat uit 2 cursusdagen per examen. Deze dagen richten zich op die onderwerpen die extra aandacht nodig hebben. Hiermee bent u voorbereid om de training af te sluiten met het officiële Microsoft-examen dat op de tweede dag van de training plaatsvindt. We bieden 100% slagingsgarantie. Dit betekent dat u, wanneer u onverhoopt niet slaagt voor een examen tijdens de bootcamp, na goedkeuring van uw mentor gratis kunt herkansen.

Studiegids aanvragen

Studiegids aanvragen

Blijf uzelf ontwikkelen op ICT-gebied

Studiegids aanvragen

Bootcamptraject

Deze leervorm bestaat uit meerdere bootcamps. Dit zijn verkorte trainingen waarbij zelfstudie wordt gecombineerd met 2 trainingsdagen waarin ook het examen wordt afgenomen. U wordt gedurende het gehele traject begeleid door een mentor. Deze leervorm is geschikt als u meerdere certificaten wilt behalen en alleen de laatste stukjes kennis mist.

Bootcamp

Een bootcamp is een combinatie van zelfstudie via een moderne online leeromgeving en klassikaal leren, waarbij u wordt begeleid door een mentor. Het klassikale gedeelte waarin u ook uw examen maakt, duurt slechts 2 dagen. Deze leervorm is geschikt als u alleen het laatste stukje kennis mist om te kunnen certificeren.