Apple

Kies één van de programma's

Klassikaal (2)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Certificeringsprogramma (1)

In deze programma’s zijn trainingen en examens efficiënt gebundeld, maar kunt u deze flexibel indelen. U kunt per onderdeel naast de reguliere klassikale training kiezen voor zelfstudie of het expertisecentrum. Tijdens het gehele programma heeft u een portfoliobegeleider en kunt u 24 uur per dag met specialisten chatten over technische vraagstukken.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Volg uw Apple iOS development-cursus bij Computrain

De trainingen van Computrain worden georganiseerd in samenwerking met een Apple Authorized Training Center (AATC). Dit betekent dat Apple's officiële trainingsprogramma's worden gebruikt bij de cursussen en trainingen.  De iOS app development-trainingen zijn gericht op beginnende en gevorderde software ontwikkelaars, die zich richten op de ontwerp, ontwikkeling en distributie van apps voor Apple’s iOS-ecosysteem.


App Development voor iPhone en iPad: training of certificeringsprogramma

Wilt u applicaties ontwikkelen voor iOS? Computrain biedt de klassikale training iOS App Development voor iPhone & iPad aan, waarbij wordt gestart met de basiskennis als de Model-View-Controller en design patterns, waarna de UIkit en mobiele componenten worden behandeld. Benodigde voorkennis: u dient de cursus Objective C voor App Development te hebben gevolgd. Na afloop van deze training bezit u de kennis en vaardigheden om zelf iOS-apps te ontwikkelen.

Heeft u deze voorkennis niet? Geen probleem. Kies dan voor het Certificeringsprogramma iOS App Development voor iPhone & iPad, waarbij u in één bundel trainingen gedurende acht dagen opgeleid wordt tot een volwaardig developer van iOS apps. Aan de hand van theorie en praktijkpdrachten gaat u zelf aan de slag met de ontwikkeling van iOS-apps.

Goed om te weten: om aan dit trainingsprogramma deel te nemen dient u voldoende ervaring te hebben in programmeren met PHP, MySQL, Java, JavaScript of C++.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Computrain studiegids aan.
Aanvragen